2777
2789
عنوان

کسایی که هفتم رو تیزهوشان بودند یا درس بچشون خوب بوده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 19 پست
الان دیگه هفتم رو تموم کرد امروز جلسه آخر بود مدرسه درس درست و حسابی نمیده

من خودم پروسه کنکور رو گذروندم

واقعا همیشه میگم کاش پدرومادرم راهنمایی یا ابتدایی پرشی باهام کار میکردن چون من خیلی درس‌خون بودم خیلی. الان داداش خودمم میره کلاس چهارم باهاش ریاضی‌شو کار میکنم. میخوامم بذاریم پرشی بخونه بعدها خدایی نکرده توی کنکورش به مشکل خورد دغدغه سربازی نداشته باشه

شما به حرف بقیه گوش نده

باهاش درس کار کن تفریح هم داشته باشه که دلزده نشه

نه میخام نهم تیزهوشان قبول بشه

بخدا خسته میشه جا میزنه دیدم که میگم همون در طول سال که معلم درس میده هر درسی رو نفهمید براش معلم خصوصی بگیر اما تابستون بهش فشار نیار 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم پروسه کنکور رو گذروندمواقعا همیشه میگم کاش پدرومادرم راهنمایی یا ابتدایی پرشی باهام کار میکر ...

منم میگم کاش ابتدایی جهشی میخوندم که اگه پشت کنکور موندم خیالم راحت باشه حیف نشد

ابتدایی راحته میشه جهشی خوند

کاربری تعلیق است. 

منم میگم کاش ابتدایی جهشی میخوندم که اگه پشت کنکور موندم خیالم راحت باشه حیف نشدابتدایی راحته میشه ج ...

آفرین دقیقا

حالا راهنمایی سخت‌تره

ولی ابتدایی یه علوم و ریاضی و فارسی یاد بگیری کافیه

ببین به عنوان مشاور تیزهوشان میگم.الان فقط هفتم ریاضی کارکنه هی سوالای پیشرفته تربزنه.لازم‌نیست وارد پایه بعدیشید.سال دیگه هوش رو شروع کنید خوندن و علوگ و ریاضی هشتم رم جدی بگیرید.بیاید پی وی سوالی داشتید بپرسید ازم 

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....