2777
2789
عنوان

امروز ی اتفاقی بدی برام افتاد

169 بازدید | 12 پست

امروز من از بیرون برمیگشتم وقتی رسیدم دم در خونه میخواستم زنگ بزنم ی پسری دستشو زد پشتم (باسنم) در رفت حدودا ۱۲ سالش میشد من فقط تونستم فحشش بدم گفتم پیش همسایه ها آبروم میره ولی واقعا اعصابم خورده وقتی رفتم خونه گریه کردمم پیش مامانم میدونین جالبش چیه هیچ واکنشی نداد گفت بمن چه میخواستی نمیرفتی بیرون از صبح کلا داغونم کلا کاش داد میزدم و میزدمش ولی در رف 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون آشغال بودن خودشو نشون داده، دستت رسید بزن پس کله ش، دستتم نرسید یکی میاد تلافیشو سرش در میاره

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
اون آشغال بودن خودشو نشون داده، دستت رسید بزن پس کله ش، دستتم نرسید یکی میاد تلافیشو سرش در میاره

اره واقعا ببین بچه بوده اینه بزرگ شه میخاد چی بشه فقط برا پدر و مادرش متاسفم که همچین بچه ای تربیت کردن

اره واقعا ببین بچه بوده اینه بزرگ شه میخاد چی بشه فقط برا پدر و مادرش متاسفم که همچین بچه ای تربیت ک ...

اینا انقد زندگیای داغون و عقده دارن که به این حال و روز میفتن

خودتو بابت تربیت غلط و زندگی اشغال یکی دیگه ناراحت نکن عزیزم

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
خودت می گی بچه بود یه اشتباهی کرده

ببین ۱۲ سال یا شاید بزرگتر بوده این بچه نیس !  این بزرگ شه میخاد چی بشه اگه همچین آدم یا بقول بچه رو نزنی فرداش بزرگ شه میخاد چی بشه 

لابد تاره تاره داره یاد میگیره خواسته شیطنت کنه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣