2777
2789
عنوان

رابطه سال کنکور

87 بازدید | 12 پست

قضیه از این قراره که من با یه اقایی اشنا شدم ایشون بیست و سه سالشه و دانشجوی پزشکیه و به من چند وقتیه به من پیشنهاد رابطه دادن

و واقعیتش خودم اصلا دلم نمیخواد امسال وارد رابطه بشم و از طرفی طبق گفته های این اقا و حرفایی که میزنن نمیدونم مثلا وابستگی و اینامن ترجیح دادم بهش بگم دیگه حتی در حد صحبت هم نمیخوام باهاتون ارتباط داشته باشم و گفتم و ایشونم عذر خواهی کردن و گفتن مثل یه مشاور تا اخر کنکورت کنارتم و اصلامتفرقه صحبت نمیکنم

ولی بعد چن وقت بازم شروع کردن

واقعا نمیدونم چجوری تمومش کنم به هیچ صراطی مستقیم نیستن😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین بودم اون فارغ التحصیل شد و داره طرح میگذرونه من هنوز قبول نشدم و تو فکر کنکور مجدد 

اون زندگی و ایندش رو داره تویی که باید جون بکنی تا اوضاعت درست شه برای اون یه بازیه برای تو همه زندگیت

والا ما سال کنکور مث چی دزس میخوندیم و وسط کتابا غرق بودیم 

الان تو چجور دوس پسر گرفتی اونم پزشک😂😂

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

چجور دوس پسر پزشک پیدا می‌کنید تو سال کنکور؟نه خدایی چجور برام سواله؟

اولن ایشون دوس پسرم نیست فقط در حد پیشنهاد بوده که من قبول نکردم ثانیا اشناییمون از طریق اینستا بوده من پیداش نکردم

منم همین بودم اون فارغ التحصیل شد و داره طرح میگذرونه من هنوز قبول نشدم و تو فکر کنکور مجدد اون زندگ ...

درستهه واقعا فقط نمیدونم چجوری بهش بگم دیگه نه زنگ  بزن نه پیام بده

چجور دوس پسر پزشک پیدا می‌کنید تو سال کنکور؟نه خدایی چجور برام سواله؟

مشاور های کنکور همشون دانشجو علوم پزشکین بعد در طول روز با هم پیام میدن و اخر هر هفته هم تماس تلفنی هست بالاخره با یکی چند ماه حرف بزنی اونم یه کنکوری که تحت فشاره بالاخره حس به وجود میاد

مشاور های کنکور همشون دانشجو علوم پزشکین بعد در طول روز با هم پیام میدن و اخر هر هفته هم تماس تلفنی ...

والا منم رشتم تجربی بود مشاور هم داشتم ولی جایگاه خودمو و ایشون رو میدونستم پس اینجور تیست ک بخوایم جمع ببندیم

درستهه واقعا فقط نمیدونم چجوری بهش بگم دیگه نه زنگ بزن نه پیام بده

خودت چی دوستش داری ؟ نمیتونم بهت بگم بزارش کنار چون ممکنه بدتر کلافه شی . منم همه جریان هم نمیدونم 

بهترین کار اینه با یه روانشناس انلاین مشورت کنی چون وضعیتت حساسه نمیشه هم احساس رو هندل کنی هم درس و به هیچکی هم نگی و از هیچکی کمک نخوای