2777
2789
عنوان

برنج هاشمی شمال

262 بازدید | 40 پست

دوستای گلم برنج چطوری نگهدارم ک خراب نشه خونمون آپارتمانیه و انباری داخل خونس؟ متزه میترسم شپش بزنه ۷۰ کیلو

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

توش میخک بنداز و با چندتا چوب کبریت

من خودم شمالیم با اینکار برنج هامون اصلا حشره نمیوفته

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید نمک فراوون بریزی تو برنجا جای نمناک هم نزار

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
توش میخک بنداز و با چندتا چوب کبریتمن خودم شمالیم با اینکار برنج هامون اصلا حشره نمیوفته

مرسی گلم نو جی بریزم وبه بزرگ خیارشور بریزم البته دبه نو منظورمه

یا تو جی بریزم؟

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

توی دبه یا ظرفی بریز که درش کامل کیپ بشه و هوا نکشه

مثل ظرفای بزرگ.ترشی و خیارشور که تو ترشی فروشیا هست. بعضیا هم حوصله دارن تو بطری های نوشابه می ریزن درشو محکم می بندن اونم  میگن جوابه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

قرص برنج لای دستمال کاغذی بگیر بذار حله

از این میترسم تازه گلم نمیدن وای درکل میترسم

مرسی گلم نو جی بریزم وبه بزرگ خیارشور بریزم البته دبه نو منظورمهیا تو جی بریزم؟

تو قوطی نوشابه هم میشه ولی جا گیره 

من داخل سطل های بزرگ چند کیلویی میریزیم  از پلاسکو ها داره بگیر

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

توی دبه یا ظرفی بریز که درش کامل کیپ بشه و هوا نکشهمثل ظرفای بزرگ.ترشی و خیارشور که تو ترشی فروشیا ه ...

اها گلم این خودم تو فکرم بود . شما امتحان کردی قشنگ میمونه. بو پلاستیک نمیگیره ولی ببخش گلم مثلا دبه. ۲۰ کیلو تا سر پر کنم ؟؟؟

باید نمک فراوون بریزی تو برنجا جای نمناک هم نزار

نمک پودش نمیکنه؟؟؟

من داخل ظرفهای جنس بطری های نوشابه میریزم البته بزرگهاش و روش چند تا برگ بو میذارم

خب گلم من انباری داخل خونس میتونم بریزم بزارم انبار خونه عرق نمیکنه؟؟

تو قوطی نوشابه هم میشه ولی جا گیره من داخل سطل های بزرگ چند کیلویی میریزیم از پلاسکو ها داره بگیر

اها اره واسه منم ریاد پس بریزم تو دبه یا ظرف در دار ک درش محکم میشه .توش سیر بنداز  پوستشو نکنم بزنج بو سیر نمیگیره؟

اها گلم این خودم تو فکرم بود . شما امتحان کردی قشنگ میمونه. بو پلاستیک نمیگیره ولی ببخش گلم مثلا دبه ...

من خودم امتحان نکردم ولی از چند نفر شنیدم

ولی در کل برنج خودمون هم که شاپرک زده بود تو اون ظرفای بزرگ ترشی که سرش زرد و.چرخشیه ریختیم

باز برنج خیلی بهتر مونده بود و اون کرمایی که توش بودن مرده بود و دیگه بیشتر نشده بودن

احتمالا اگر از اول تو همونا ریخته بودیم اصلا کرم و شاپرک نمیزد و سالم می موند.

شمالیا هم شنیدم تو اون دبه های خیلی بزرگ.آبی که ترشی فروشا دارن برنجای زیادشونو نگه می دارن.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

نمک پودش نمیکنه؟؟؟

نمیدونم منم شنیدم ما خودمون برنج رو زیاد نگه نمیذاریم 

شلتوک نگه میداریم تا سال بعد که دوباره برنج برداشت کنیم 

شلتوک افت نمیزنه 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍