2777
2789

بد 

دوست من سر همین مسئله جدا شد 

امیدوارم لجباز نباشن و خودشون رو تغییر بدن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از نزدیکان خیلی نزدیکم خودشیفته بود تا حدی هیچ چیزی تقصیر خودش نبود همه چیز تقصیر بقیه است اگر کسی یه کاری رو درست انجام نده بده ولی اگر خودش یا خانواده انجام بدن و درست انجام ندن عیب ندارد تجربه است.

خانواده خودشون فرشته آن اگر کسی با نظرشون مخالف باشه اونا کافرن

این کاربری دست دو نفره♥️🥰

فقط خودشون مهمن از بالا بت نگا میکنن و از تحقیرکردنت لذت میبرن فقط خودشون مهمن خودشون آدمن بقبه از نظرشون لایقشون نیستن و بی ارزشن( شرایط خونوادگی ما از هر لحاظ تحصیلی فرهنگی مالی بالاتر از اوناس)  البته برا من خداروشکر شوهرم خودشیفته نیس خونواده شوهرم خودشیفته بودن که در نهایت قطع رابطه کردم تا ارامش داشته باشم

میدونید چ ویژگی داشت ؟ انگار داره از خون من میخوره

نمیدونم واقعا چه جوری توصیفش کنم 

اون در کنار خودشیفته بودن و فقط خودش رو دیدن 

خودرای و لجباز هم بود 

فقط خودش درست میگفت 

فقط و فقط خودش مرکز دنیا بود و بقیه اصلا لازم نیود بهشون احترام گذاشته بشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...