2777
2789
عنوان

مرد خسیس و و بدجنس

123 بازدید | 17 پست

با قسمتهای داغون دیگه ای ک داشت کاری ندارم 

فکر کن عقد بودیم دومین شب یلدامون بود بعد اینم بگم تو این یکسال به غیر از خرید بله برون و طلاهای ک گرفت ک دادم بهش خونه خرید و بعد زد به اسم مادرش یه هزارتومن برای من هزینه نکرده بود که شما بگی میاد حتی یه اب معدنی بگیره دستش دوتاشغلم داشت بماند...خلاصه شب یلدا برای من یه شال و یدونه حالت تونیک که روهم دیگه یه تومن نمیشد خریده بود بعد همون در خونرو باز کردم جلوی در اومد بهم بده همزمان که داشت میومد داخل کادورو داشت میداشت تو دستم گفت عشقم یلدات مبارک اینارو با مامانم رفتم قسطی برات خریدم😑😑😑😑😑😑دوهفته بعدش فهمیدم بیخبر از من و با اطلاع مامان وزنداداشش ۵۰میلیون داده به داداشش ...بعد من چقدر خر بودم بهش میگفتم بیا انگشتر نشون منو ببر بفروش دستت خالیه قسط میدی😅😅هرجاهم ومیرفتیم کارتش جامونده بود یه جا دیگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوزم با این جانوری یا رهاش کردی؟

نههه دوماه مونده به عروسی جداشدم رفتم تقاضای طلاق دادم،اخه خیانتم کرده بود یه ماه بعد عقد من خر داشتم ادامه میدادم همینطوری خیانتشم با دختر نبود که با یه پسر ترن..س بود تو تلگرام پیاماشونو دیدم بعد هی میگفت بخدا اون دختر نیست پسره انگار مثلا پسر باشه اشکال نداره😅😂

باید خرج کنی بهش بفهمون خرج داری خودت پرروش میکنی انگشتروببر بفروش دیگه چیه باید بگی برات بخره

نه بابا جداشدم ازش دوناه مونده به عروسی ،من جراحی داشتم دندونپزشکی طبق معمول میدونستم میگه ندارم دراز دراز واستاده بود اونجا خودم کارت کشیدم جراحی انجام شد دیدم این اصلا نیست مثلا اومده بود همراه من باشه رفتم بالا دیدم نشسته سه تاز دندوناشو داره درست میکنه حسابم کرده گفتم تو ک نداشتی بعد با یه حالت ناراحتی میگفت ک از مول قسط اخر ماهم برداشتم😂😂

چقدر عوضی 😳

خیلی تازه خیانتم کرده بود یه ساعت بعد اینکه ب من شب بخیر گفته بود به یه پسر ترن..س پیانهای عاشقونه داده بود منت اون پسرو کشیده بود ک باهاش قهر نکنه حالا من قهر میکردم اقا میشد شمر من باید میرفتم اشتی میکردم،بعد ک دید پیاماشونو خوندم فهمیدم با کریه میگفت بخدا اون دختر نیست پسره انگار مثلا پسر باشه خیانت حساب نمیشه😂😂😂😂