2777
2789
عنوان

تحصیل کرده ها بیاین

140 بازدید | 30 پست

منظورم ارشد یا دکتری هست

اگه برگردین به گذشته همین مسیرو میرین درس میخونین؟

من رشته لیسانسم زیست سلولی هست و لیسانسم گرفتم و برای ارشد میخوام رشته بیوتکنولوژی بخونم

بنظرتون ارزش داره؟

چون راه سختیه

بخاطر یک مشکل جرئی جسمی سر هرکاری نمیتونم برم

برای دبیری میخوندم ولی دفترچه اومد شهرما برای دبیری رشته من ظرفیت نداشت حتی یکی

الانم شرایط بدی دارم نمیتونم یک مسیر سختتر مثل یادگیری یک حرفه و مهارت جدید شروع کنم

اگر درس هم ادامه بدم تهش تو دانشگاه تدریس میکنم که نسبت به زحمتی که میکشم و کشیدم درآمد کمی خواهد داشت

سردرگمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شغلای نشستنی زیاد هس

اونارو برو

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

من دکترا دارم. من کلا به محیط دانشگاه و درس خوندن و به خصوص رشتم خیلی علاقه داشتم که ادامه دادم. دوست داشتم هئت علمی بشم اما تا الان نشده و جای دیگه مشغولم. ببین علاقه به درس خوندن داری یا نه. چون دکترا خیلی سخته به خصوص دانشگاه دولتی و رشته علوم پایه

بله همین مسیر میرفتم وقتی خانواده از نظر مالی در حد متوسط هست و سرمایه نداری باید درس بخونی تا به جایی برسی

اما در مورد رشته ی شما 

به نظرم نخون 

چون قطعا در آینده ناراضی خواهی بود 

من تجربه تدریس دانشگاه دارم 

به جایش برو لیسانس یه رشته بهتر بگیر 

اتفاقا مشکل مالی دارم و تحت فشارم

خب پس نخون. برا استخدام همون لیسانس کافیه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

من دکترا دارم. من کلا به محیط دانشگاه و درس خوندن و به خصوص رشتم خیلی علاقه داشتم که ادامه دادم. دوس ...

من پول ندارم آزاد برم فقط دولتی میرم

اره واقعا سخته و بازار کار نداره