2777
2789
عنوان

از گستاخی متنفرم

74 بازدید | 9 پست

امروز یه دختره گودزیلا با رفیقاش اومدن از پیشم رد شدن تو پارک بودم، دیدم گفتن سلام منم جوابشو دادم، یهو برگشته بهم میگه کی به تو سلام کرد، و حرکات عجیب غریب از خودشو بدنس درمیاورد(مطمعانم یه چیزی زده بود) آشنا بودش، منم چیزی نگفتم چون عمش و مادربزرگش واقعا آدمای محترمین، رفتم به مادربزرگش گفتم، که به احترام شما جوابشو ندادم بهش بگید اندازه سنش رفتار کنه. واقعا اعصابمو ریخت بهم دختره ی احمق😐😬.

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادمه یه بارم اومده بود مدرسه مون، مایه معلم داشتیم حداقل ۴۵ سال رو داشت، و از اون گنده پارتیا، مدرسه رو گرفته بود رو سرش معلمه برگشت بهش گفت ساکت شلوغ نکن ما کلاس داریم، چنان در دهن گشادش باز کرد معلم درو فست اومد داخل، در ضمن اونموقع ۱۱ سالش بود😑

دیکه وقتی تو این سن ادب نداشته باشه خدا به داد بزرگسالیش برسه. البته دوستا هم موثر

ابن خودش خراب تر از رفیقاشه، جونوریه واسه خودش

با نوجوونا و ادمایی که رفتاراشون طبیعی نیست اصلا دهن به دهن نکن

آره اصلا باهاش بحث نکردم، سریع رفتم پیش مادربزرگش که آشنا بود، اون یه عالمه معذرت خواهی کرد