ثمییییییین مدیر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4446 عنوان مامانای با تجربه پسرم تب داره بیایید کمک | مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 41 پست پونزده ماهشهاول من مریض شدم سه روز بعدم پسرم مریضی هم ویروسهسه روز اول مریضیش تب نداشت الان از دیشب تب کرده و بند نمیاد دوباره امروز رفتم دکتر پروفن دادو انتی بیوتیکشو عوض کرد یکم خنک میشه دوباره تب میکنه هر تحربه ای دارید ممنون میشم بگید تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 1404/06/19 | 19:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadat110 عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3960 چه نشانه هایی داشته که بهش دکتر آنتی بیوتیک داد غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4446 مایعات زیاد بده غذا بهتره سوپ باشهپاشویه اش کن و لباس تنش گشاد و راحت باشهبروفن هم به اندازه و به مو ... ببین دکتر بمن گفت اصلا کولر نزن میگم اخه خونه گرم میشه میگه عب ندارهامروز برعکس خیلی غذا نخورد یکم شیرمو اللن خورد خوابید تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵
mamanبهارم عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 2085 میاد پایین با دارو ولی دوباره میره بالا دیگه چند ساعت بعد دوباره تب میکنه؟ دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....
sadat110 عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3960 خوش ب حالت والا ک دفعه اولته... ان شاالله هم دفعه آخرت باشه من ک این بزرگه میره مریضیو میاره واسه ک ... وای خیلی بده ما زمستان سال پیش، از ماه آذر تا فروردین درگیر بودیم غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
mamanبهارم عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 2085 وای خیلی بده ما زمستان سال پیش، از ماه آذر تا فروردین درگیر بودیم ما از مهر تا اردیبهشت دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....
sadat110 عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3960 ما از مهر تا اردیبهشت ان شاءالله که دیگه بر نکرده این دوران غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
شقایق_مهربان عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1550 ببین دکتر بمن گفت اصلا کولر نزن میگم اخه خونه گرم میشه میگه عب ندارهامروز برعکس خیلی غذا نخورد یکم ش ... اره دکتر به منم گفته بود موقع تب بچه، کولر نزنمآخه ممکنه تب بره بالا و لرز هم کنه و کولر لرزشو تشدید میکنه یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔
نیستما عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 13260 شیاف استامینوفن براش بزار خیلی خوبه و مرتب پاشویش بده قسمت سینه و کمر هم دستمال مرطوب بزاری خیلی زود باش میاد پایین
ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4446 خوش ب حالت والا ک دفعه اولته... ان شاالله هم دفعه آخرت باشه من ک این بزرگه میره مریضیو میاره واسه ک ... اخه واس منم یدونس اره حق داری بخدا خیلی سخته انواع اقسام ویروس دهن ادم سرویس میشه تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵
ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4446 شیاف استامینوفن براش بزار خیلی خوبه و مرتب پاشویش بده قسمت سینه و کمر هم دستمال مرطوب بزاری خیلی زود ... سینه بزارم لرز نمیکنه؟ تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵
ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4446 چند ساعت بعد دوباره تب میکنه؟ با پروفن الان همون نزدیک شش ساعت ولی اطتامینوفن زودتر تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵
mamanبهارم عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 2085 با پروفن الان همون نزدیک شش ساعت ولی اطتامینوفن زودتر خب همینه دیگه هر شش ساعت بهش دارو بده دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....
mamanبهارم عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 2085 سینه بزارم لرز نمیکنه؟ نمیخواد دستمال بزاری همون داروهایی بده ی چند روز طول میکشه دیگ دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....
ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4446 خب همینه دیگه هر شش ساعت بهش دارو بده اره میدونم با استامینوفن میگم زودتر از چهارساعت تب میکرد تشکر تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵
ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4446 نمیخواد دستمال بزاری همون داروهایی بده ی چند روز طول میکشه دیگ اره سینه و شکم نمیزارم چون میدونم سردش میشه توکل بخدا تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵