2777
2789
عنوان

باید پشیمون باشم؟؟؟اال

234 بازدید | 14 پست

چهارسال و نیمه ازدواج کردم، ۷_۸ ماهه تو اقدامم و نشده

با خودم میگم کاش زود اقدام کرده بودم، نکنه فرصتارو از دست دادم😢

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگرپریودت منظمه زیریک سال طبیعیه یکم تقویتی بخوریداسترس هم نداشته باش سعی کن تاریخ پریودت روفراموش ک ...

پریودام منظمه،‌۲۸ یا ۳۰ روز حتما میشم

جدیدا قرص ویتامینو اینا گرفتم میخوریم

حالا زمان از دست رفته که برنمیگرده. من ۴ ساله که درگیر این داستانم. از فکرش اومدم بیرون. نا امید نشو ...

۴ساله تو اقدامی؟

بدون هیچ مشکلی ۴ساله نشده؟

۴ساله تو اقدامی؟ بدون هیچ مشکلی ۴ساله نشده؟

دوبار سقط داشتم و از بعدش هزاران دوا درمان دیگه باردار نشدم. حتما یک چکاپ کامل هم خودت هم همسرت انجام بدین. فقط بیخیال باش و استرس نداشته باش تا بشه

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
دوبار سقط داشتم و از بعدش هزاران دوا درمان دیگه باردار نشدم. حتما یک چکاپ کامل هم خودت هم همسرت انجا ...

حتما تعطیلات تموم شه میرم

نمیدونم کدوم شهری اما تهران دکتراش بهتره واقعا

برو یه دکتر زبده

حتما تعطیلات تموم شه میرم نمیدونم کدوم شهری اما تهران دکتراش بهتره واقعا برو یه دکتر زبده

تهرانم عزیزم. تحت نظر ولی خوب نمیشه. تمام راه ها رو رفتم و نشد. دیگه امسال کامل از فکرش اومدم بیرون

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
تهرانم عزیزم. تحت نظر ولی خوب نمیشه. تمام راه ها رو رفتم و نشد. دیگه امسال کامل از فکرش اومدم بیرون

دکتر فرحناز عسگری رو هم امتحان کن

خ نیاوران

شاید گشایشی بشه انشالله