2777
2789
عنوان

این روزا اصلاااا حالم خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 46 پست
عزززیزم چی میکشیم من خودم شاغلم کم آوردم ولی...انگار پشتم خالی شده

من شوهرم زنه رو صیغه کرده باهاش ارتباط جنسی داره😭😭😭😭😭💔با سه تا بچه و یه زندگی خراب خیلی روزهایی سختی دارم ولی میگم خدا جبران میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم زنه رو صیغه کرده باهاش ارتباط جنسی داره😭😭😭😭😭💔با سه تا بچه و یه زندگی خراب خیلی روزهای ...

عزززیز دلم خدا ما هم بزرگه ناراحت نباشیم توکل کنیم به بخدا...گاهی شکر خدا میکنم که بچه ندارم ازش گاهی میگم اگه داشتم شاید یه دلگرمی میشد واسم

عزززیز دلم خدا ما هم بزرگه ناراحت نباشیم توکل کنیم به بخدا...گاهی شکر خدا میکنم که بچه ندارم ازش گاه ...

نه خدا را شکر ازش بچه نداری خیییلی سخته😔من بچه نداشتم راحت جدا میشدم دلم برا بچه هام کبابه

عزززیز دلم خدا ما هم بزرگه ناراحت نباشیم توکل کنیم به بخدا...گاهی شکر خدا میکنم که بچه ندارم ازش گاه ...

عزیزم اگه شوهرت میگه ببخش تو هم بگذر ازش و ببخشش فرصت جبران بهش بده نذار به خاطر یک نفر دیگه زندگی قشنگت خراب بشه اگه میدونی  اون خانم و رها میکنه ازش بگذر و بذار زندگیت پا بگیره 

اگر در حد چت بوده راحت تر میشه ببخشی من چندین بار همسرم و در حد چت بود بخشیدم حتی قهر هم نرفتم راحت ازش گزشتم تو هم سعی کن برو مشاوره زندگیت و بسازی 

نمیخواد دیگه خونه به اسم من بود جمع کرده رفته...

دقیقا شوهر من هم گفت دیگه این زندگی و نمیخام منم نصف بیشتر خونه مال منه رهامون کرده و رفته و نمیاد.....ما دوتا درد مشترک داریم...من رفتم نفقه رو بعد دوماه دیروز گزاشتم اجرا

عزیزم اگه شوهرت میگه ببخش تو هم بگذر ازش و ببخشش فرصت جبران بهش بده نذار به خاطر یک نفر دیگه زندگی ق ...

من اصلا نمیدونم مرگش چیه یه مدت میگفت نصف خونه و ماشینت رو بده برگردم که من قبول نکردم،الان میگه حالم ازت بهم میخوره...نه والا چرا برگرده وقتی هیچ علاقه ای چند ساله به من نداره،کنار من می‌خوابید ولی وقتی پاش به پا من می‌خورد تصادفی سریع میکشید کنار!!!!!بعد واسه زنا هرزه با ذوق منو میپیجوند تند تند تایپ می‌کرد شاید جنسی هم داشته اصلا من نمیدونستم

[QUOTE=394768348]من اصلا نمیدونم مرگش چیه یه مدت میگفت نصف خونه و ماشینت رو بده برگردم که من قبول نکردم،الان میگه حال ...[/QUOTE 

فقط هزاران بار شکر بچه ازش نداری..بچه آدم و از پا درمیاره غم و غصش من اگ خودم بودم شاد بودم بچه هام دلم خونه براشون...تو هم شاد باش گلم😊😊صلاح خدا تو این بوده زود بشناسیش

نفقه من رو زدن ماهی۶تومان اونم دنبال عدم تمکین هست که قطع شه

وا وکیل بگیر وقتی خودش نمیاد غلط کرده عدم تمکین بگیره ببین پیام هایی ک ازش داری ک بهت گفته برنمیگردم یا دوستت ندارم و نگه دار هر پیامی حکم سند داره تو دادگاه