2777
2789
عنوان

خانمهایی که دوست پسر دارن

299 بازدید | 23 پست

چجوری خانواده رو میپبچونید؟

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با بدبختی پاره شدم بخدابا بهونه کلاس و‌ کنسرت و کتابخونه و مطب و این چیزا پیچوندم

اخرش چیشد?

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

نیاز به پیچوندن نداره

میگم من دارم با فلانی میرم بیرون البته با رعایت نکات ایمنی

وقتی خانواده اعتماد بهت داشته باشن و خودت هم پایبند اخلاق باشی نیازی به پیچوندن و زیر آبی و پنهانکاری و دروع نیست

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

خیلیا پیچوندن ضرر کردن ..نکنین به صلاح خودتونه ..بنظرم پسرها از خداشونه مخفی کنین کسی ندونه اونجوری راحتن و قشنگ سو استفاده میکنن..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

خانواده من قبول ندارن

اون مشکل خودته

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر