2777
2789
شوهر من بعد کاشت هر سه ماه یه بار میره

راضیه ؟ ریزشو قطع میکنه من برا بعد زایمان میخوام  میخوام بزنم ک ریزش میگیرم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من بعد کاشت هر سه ماه یه بار میره

بعد همسرم چند وقت دیگ میره برا کاشت مو هاش شما تهرا عمل کاشت انجام دادن همسرتون خوب بوده بهم معرفی کنین دکترشونو نمیدونستم بعد کاشتم باز هزینه زیاد داره 

الان هیر فیلر جلسه ای چقدره؟

بعد همسرم چند وقت دیگ میره برا کاشت مو هاش شما تهرا عمل کاشت انجام دادن همسرتون خوب بوده بهم معرفی ک ...

اره تهران.

شوهر من یه سال بعد رفت دوباره هم کاشت.

بعد کاشت هم هر دو، سه ماه یه بار میره همین هرفیلر و ...

حدود ۵ تومن هم قرص تقویتی میگیره و میاد.

امپول نروبیون میزنه‌.

الان دو سال میشه دیگه، کاشتش هزینه خاصی نداشت بعد اون بیشتر هزینه کرده.

چون تنها کاریه که برای خودش کرده، منم دیگه بهش غر نمیزنم

اره تهران.شوهر من یه سال بعد رفت دوباره هم کاشت.بعد کاشت هم هر دو، سه ماه یه بار میره همین هرفیلر و ...

یعنی دوبتر کاشت انجام دادن ؟ چرا ؟ 

منم انقدر ک گفته دیگ راضی شدم بکاره اخه اصلا کچل نی مو داره کل سرش فقط کم پشته حساس شده دنبال جا خوب میگردم ک خوب انجام بدن حداقل

یعنی دوبتر کاشت انجام دادن ؟ چرا ؟ منم انقدر ک گفته دیگ راضی شدم بکاره اخه اصلا کچل نی مو داره کل سر ...

اره بعد یه سال اونی که میخواست نبود ، کم پشت بود، دفعه اول ۵۰۰۰ کاشتن ولی دفعه دوم ۲۰۰۰ تا، بهش میگم بابا پشت خالی شد، دیگه بی خیال شو

نوع کاشتشون خوب بود، موهای کله ی شوهرم تابلو نیست.منظورم اینه تابلو نیست که کاشته

اسمشونو میگی بهم عزیزم سرچ کنم دکترشو ببینم 

ممنثن از راهنماییات😘

کبیر خانم کبیر.شمارشو تو واتساپ داشتم، پاک کردم کلا واتساپ.تو آرژانتین و جردن انجام میدن

خیلی مرسی ازت 

اگر میخواین عید خوب باشه، از الان بکاره

اره تو مهر دیگ میخواد انجام بده ایشالا تا عید خوب بشه البته بهمن ی مهمونی مهم دارم خیلی اون زمان اوضاع سرش بد میشه ؟