2777
2789

من پیش یکی نوبت گرفته بودم برای کراتین بیعانه هم ۴۰۰ تومن داده بودم تو دایرکت اینستاش بهم قیمت داده بود ۲تومن وقتی رفتم اونجا گفت پنج میلیون و پونصد میشه قیمتش موهامم تا بالای شونه هست

منم اومدم بیرون گفتم خیلی زیاده اینقدر گفت بیعانه ت سوخت میشه چهارصد هزار و دیگه نمیدیم

اینقدر زبون ریخت تا مشتری از دست نده گفت اقتصادی کار میکنم نمیدونم ۴۵۰۰ میگیرم فلان خودم و خونوادم گفتیم نه

عکس موهام میذارم

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود :) مارا زمانه گر شکند، ساز می‌شویم!🌴🎸 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم میرم خونه ۴۰۰ بیعانه بسوزه بهتر اینه که پنج میلیون و پونصد پولم بسوزه و بره توی جوب

خوب کردی رفتی

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

خوبش کردی من دوره ارایشگری پیشه یکی از اینا رفتم .خیلی بی انصاف و گرونن و این کارا هم غیر ریزش مو چیزی نداره .موهای به این قشنگی کراتین میخواد چیکار .بلندشو میگن 2تومن دوستم خواست بزنه برام یک و نیم نرفتم اخر گفتم همین دوتا تارمومم میزیزن.

من تازه رفتم‌موهاک از سرشونم‌بود سه تومن

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

مو به این نرمی کراتین میخواد چیکار مردم ارزشونه موهاشون با این کیفیت باشه

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم

خوب کردی انجام ندادی .فکر کنم کم سنی .کراتین مساویه با ریزش مو و کچلی

نه اتفاقا

دوسال پیش ی بار پیش همین کراتین کردم راضی بودم ولی دزد شده

مو به این نرمی کراتین میخواد چیکار مردم ارزشونه موهاشون با این کیفیت باشه

اگه موهام همونجور بود که کراتین نمیکردم😂 اونجا سشوار کشیده شده توی ارایشگاه. موهام فره

وا عاقلی تو مو ب این قشنگی کراتین میخواد چیکار

اگه موهام همینجوری بود که کراتین نمیکردم 😂 اونجا سشوار کشیده شده داخل ارایشگاه. موهام فره

خوبش کردی من دوره ارایشگری پیشه یکی از اینا رفتم .خیلی بی انصاف و گرونن و این کارا هم غیر ریزش مو چی ...

پول موادشون بخدا خیلی کمتر میشه