این نوه عموم اومدن خونمون خیلی خیکیه و درازه ۱۸۰ قد ۱۲۰ ورزن اینا اصلن هیچ از دیروز اومده منم زود میخابم هی میگه بشین بشین مثل روانیا شدم دیشب چند بار بیدارم کرده همسن خودمه ۱۵ سالشه میگه تو خیلی زود میخوابی اگه اینطوریه بگم مامانم بیاد دنبالم بخدا دلم میخاد بگم تروخدا بگو بیاد دنبالت خوشم نمیاد هی پیچوندمش قرار شد امروز بیاد دیروز اومد همشم مسخره این و اون میکنه میگه کم عقلی و فلانی یکی نیست به خودش مسخره کنه که از همه عشق شیرین ترو مسخره تره حس خوبی بهش ندارم همش خودش میگه و میخنده مسخره این و اون میکنه واقعن خودش خیلی مسخره تره
😑😑بدم میاد حالا معلوم نی که میره خونشون؟
صبحی دیگه قیافه گرفتم نه من ماهی نمیخورم شانس آوردم تن میخوره یبارم از یه رستوران معروف غذا سفارش دادم این عکسش دید سری گفت باید به منم بخری و فلان هر عصرم میخاد بره مغازه گفتم ۲۰ تومن شارژ براش بگیرم پول ازش نخاستم یهو گفت حالا ۵۰ بگیر خیلی رو مخه گوشیش یه دقیقه میده دستت یه چیزی نگاه کنی سری دست میگیره به گوشیت من بدم میاد واقعن بخاطر همین دلم نمیخاد گوشیم عوض کنم بدم میاد دست میگیره یه موقع کلن خونشون نمیری پرو خودش میاد
مدرسه ها باز شه دیگه نیاد یه قاب ۷۰۰ تومنی براش گرفتم چون من دلم خیلی مهربونه یه قاب دیگه هم دادم با اینکه ۱۳ پرومکس گرفته هنوزم چشم دلش سیر نیست چشاش هنوز به ۱۲ من تنکه الانم مامانش زنگ زده میگه بیا خونه میگه نمیام نمیام 🙄 آخرش میوفته گردن ما بردنش ۳۳ وعده هم میخوره همچی هم هوس میکنه پررو شده مونده سوارم شه