2777
2789
عنوان

بنظرتون قصدش از این کار چیه

104 بازدید | 8 پست

اگه الان نسبتمو بگم اکثرا گارد میگیرین سمتم

یسری رفته بود از ابجیم پیش فامیلای شوهرش بد گفته بود که ازدواجشو بهم بزنه

الانم اومده عشق منو فالو کرده که چی مثلا گفتم بلاکش کرد

ما هنوز نامزد نکردیم

خیلی بدم میاد ازش

زنداداشمه

بیشرف‌

فقط 40 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا باید پیج اون‌ پسره رو بلد باشه اصلا وقتی از ذاتش مطلعی

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

ادم داغونیه مشخصه خاک توسرررش انقد بیکارباشی ک بری توی اینستا طرفو پیداکنی فالو کنی

جلو داداشت بگو چرا فلانی رو فالو کردی دفه اخرش بشه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️