آقامن کلیدای خونمونوگم کردم همه کلیداباهم بودن نزدیک به ۱۵ تاکلیده هرچیم میگردم پیدانمیشن هرچی فکرمیکنم اصن یادم نمیادکجاگذاشتم جان مادرتون ذکری وردی دعایی چیزی بلدین بهم بگین
مامانم میکشه منو😭😭😭😭
"در اعماق این سکوت، هزاران فریاد خفته است. هر دم، یادآوری دردی کهنه، زخمی تازه بر جان میزند. گویی در تاریکی بیپایانی گم شدهام، و هیچ نوری
لای مبل هارو هم بگرد کیف داداشم لای شیار مبل رفته بود
امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خونه روصددفع گشتم نیس که نیس مامانم نمیدونه هنوزهفته دیگه قراربریم مسافرت اگه ازم بپرسه چیکارکنم ...
چی بگم😕امیدوارم پیدا بشه
امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚
اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنییامَهدی🌱 میخواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا میتوانیـد یاد #امـامزمـان'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان میآید و حالتان عوض میشود. شبها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیتاللهقرهی💖🌱 امام زمان (عج) : به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــیکنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام میکند ، مــن هستم...💗🌼🍃