2777
2789
عنوان

ترخدا یکیتون نظرشو بگه

117 بازدید | 29 پست

من همونم که نامزدم یک ماه و نیم بعد عقد دیدم تو گوشیش یه ساعت بعد اینکه به من شب بخیر گفته بود به یه پسر ترن..س پیامهای عاشقانه داده بود و دقیقاا همونقدر عاشقانه ک با من حرف میزد با اونم حرف زده بود حتی با اینکه من مثلا باهاش قهر میکردم یا بابت چیزی مخالفت نشون میدادم یا حتی خودش کار اشتباهی میکرد به شدت پرخاش میکردو اصلا منت کشی درکار نبود و من حق قهر کردن نداشتم و همیشه اون قهر میکرد به اون پسر تر..نسالتماسشو کرده بود که ازش ناراحت نباشه...حالا بماند دوماه قبل عروسی یعنی حدود ۸ماه پیش من رفتم تقاضای طلاق دادم،حالا دیشب من خر یه جا فا...ل گرفتم بعد بهش گفتم ببین نانزد من واقعا انحراف جنسی و اعتیاد داشت؟برگشت گفت نه اینجا خیلی پاک نشونش میده و اگر میرفتی سر خونه زندگیت زندگیت اوکی میبوده باهاش و حالا من از دیشب همش فکرم داغونه،چون انقدر با من عاشقانه رفتار میکرد ک حتی اون پیامهای خیانتشم دیدم باور نمیکردم

ینی به عقل وشعور خودت،بخاطر یه فا ل الکی شک میکنی؟

انقدر که سختی روحی و فشار روانی این مدت بعد جدایی و اون مدتی ک باهاش بودم کشیدم رسما هیپنوتیزمم انگار نمیتونم تشخیص بدم کلیم تراپی رفتم پس به نظرت اشتباه نبوده تصمیمم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر که سختی روحی و فشار روانی این مدت بعد جدایی و اون مدتی ک باهاش بودم کشیدم رسما هیپنوتیزمم انگا ...

نه.  اگه براساس مستندات واقعی تصمیم گرفتی،  پس یذره سر زندگیت قمار نکن

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

ف... ا#ل مال همشششش دروغه  یعنی تو از ف...ال بیشتر از چشم خودت اعتماد داری؟ اخه اصلا به نظر خودت کسی که به ترن .س  تمایل و کشش داره میشه ازش شوهر جنتلمن ساخت؟  بس کنین تروخدا  ف...ال ف...ال

حالا جدا شدس

تقاضای طلاق دادم دادگاهمون مهرماه که دیگه تموم میشه،تو چشمای من نگاه میکرد وقتی پیامهارو دیده بودم میگفت بخدا این پسر دختر نیست یعنی من خیانت نکردم،بعد یهو گوشیرو از دستم کشید پیامهارو پاک کرد بعد جوری دادو بیداد میکرد میگفت این توهم زده و داره ابروی منو میبره ک هیچ حرف منو باورش نمیشدیا مثلا دستشو اورد جلو صورتش بزنه تو صورت من بعد گفتم تو میخواستی منو بزنی اینا میگفت دروغ میگه توهم میزنه من میخواستم صورتمو بخارونم،بعد جون به شدت ادم موجهیی بود من عین فیلم ترسناکا شده بودن هیچ کس حرف منو باور نمیکرد

پرتش کن از زندگیت بیرون

تقاضای طلاق دادم دادگاهمون مهرماه که دیگه تموم میشه،تو چشمای من نگاه میکرد وقتی پیامهارو دیده بودم میگفت بخدا این پسر دختر نیست یعنی من خیانت نکردم،بعد یهو گوشیرو از دستم کشید پیامهارو پاک کرد بعد جوری دادو بیداد میکرد میگفت این توهم زده و داره ابروی منو میبره ک هیچ کس حرف منو باورش نمیشدیا مثلا دستشو اورد جلو صورتش بزنه تو صورت من بعد گفتم تو میخواستی منو بزنی اینا میگفت دروغ میگه توهم میزنه من میخواستم صورتمو بخارونم،بعد جون به شدت ادم موجهیی بود من عین فیلم ترسناکا شده بودم هیچ کس حرف منو باور نمیکرد