2777
2789
عنوان

اخلاق شوهرم جدیدا خیلی تند شده

390 بازدید | 30 پست

سلام وقت  بخیر دوستان اخلاق شوهرم جدیدا خیلی تند شده  طوری ک نمیشه ازش چیزی پرسید دادو بیداد میکنه 

کسی دعا یا ذکری میدونه ک خیلی زود نتیجه گرفته باشع

یعنی عاصی شدم کلافم کم مونده قهر کنم برم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روی ابی که شوهرت میخوره قران بخون حمد و ایتالکرسی 7 بار و چهار قل بخون تو یه کاسه اب تو پارچ های آبتون بریز ازش بده اونو بخوره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

فقط کامنتا!

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

عجب راهنمایی‌هایی ...اگر برای زندگیای خودتونم بود همین تصمیمات رو میگرفتین؟؟؟

اسی این چرت و پرت‌ها رو باور نکنی‌ها..

باورکن نی‌نی سایت جای خوبی برای نظرسنجی نیست اکثرا با کلی مشکلات میان توی تاپیکا نظر میدن این وسط یه عده بچه سال هم هستن که واسه سرگرمی جواب میدن..

خیلی مراقبه زندگیت باش حواست باشه حرفهای آدمای اینجا زندگیتو خراب نکنه..

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..