2777
2789

وای نمیدونم چرا اینجوره کلا مخالفه دانشگاه رفتنمه

اصلا ها تو مغزش اینه من برم تو کلاساش با شورت سوتین میچرخم یروز با این پسر دوست میشم فرداش با این پسر

اقا نمیدونم یادتونه یا نه یه زمانایی میگفتن تو اطرافای دانشگاه کلی بچه سقط شده پیدا میشه و این جور حرفا

این انگار تو مغزش رفته هر چی میگم نمیفهمه

کلا یجور وحشتناکی گارد گرفته

هی گیر میده نرو فضاش خوب نیس

بیا برو کار کن کار خوبه

میدونم برای چی اینو میگه میگه کار کن دانشگا ول کن

بعدن یکی پیدا کنیم شوهرت بدیم بی دردسر

کار هم که میکنی پول جهزیه اتم خودت جور میکنی

دیگه چی از این بهتر  شررم کلا کنده میشه

راحت میشن از دستم 

بابا مگه میشه یکی بره بچه سقط کنه بعد بدون هیچ درد و خونریزی و به صورت طبیعی سقط کنه بعد از اینکه سقط شددد خیلی عادی مثل بقیه برن سرکلاس بشینن

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چند تا بزرگتر بگو باهاش حرف بزنن 

بعدم بگو محیط کاری برای دختر مجرد بدون تخصیلات به مراتب افتضاح تر از دانشگاهه

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

روز ثبت نام با خودت ببرش ،بهش بگو فضای اجتماعی بزرگیه همه جور ادم توش هست هم مذهبی هم غیر مذهبی هم کافر هم مومن همه جوره هست منم حواسمو جمع میکنم که حواسم به درسم باشه (البته اگر ادم منطقی باشه با این حرفا اروم میشه وگرنه خدا به دادت برسه)

با دیپلم فکر نکنم غیر فروشنده و منشی شغل خاصی گیرت بیاد که اونجا احتمال تعرض و ... بیشتر از بخشهای دیگه جامعه اس 🤦 دانشگاه دولتی باشی همچین حرفی نمیزنن لابد دانشگاه پولی بهانه میارن از زیر بار هزینه ها فرار کنند ! هر آدم بالغی می‌دونه تجاوز بخواد اتفاق بیفته تو خونه خودت هم دور از جون میشه ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اره یادمه دانشگاه آزاد رودهن بود میگفتن در موردش 😂😂😂اهمیت نده به حرف مادرت بدون دانشگاه رفتن سر چ ...

یعنی هر کدوم حامله می‌شده برای سقط غیر دیوار پشت دانشگاه جایی نداشته 🤦😂😂😂😂 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بابا مگه میشه یکی بره بچه سقط کنه بعد بدون هیچ درد و خونریزی و به صورت طبیعی سقط کنه بعد از اینکه سق ...

وای اینو بگو

حتی اینو یادت باشه یه زمانی برای مدارس میگفتن مخصوصا دبیرستان

ولی این حرفو حدیثا کلا میزنه مغز ادمای جاهلو عوض میکنه