2777
2789

شوهرم مشروب میخوره دست بزن داره فحش میده همه کاری میکنه من ازدواج دومم شوهرم ازدواج اولش خانوادم هشم پشت شوهرم هستن تا من من از سن کم زیر تزریق کردم به صورتم اون مدلی دوست داشتم خانوادم مذهبی هستن کمی ،شوهرمم از این داستان سواستفاده میکنه هر زمان ژل میرم ترمیم زنگ میزنه خانوادم خانوادمم سره به من زنگ میزنن که تقصیره تو هستش چرا ژل می‌زنی این داستانا مادرمم حتی روسریم کمی میره عقب میگه چرا ابرومون اللن میره خسته شدم نمیدونم چیکار کنم دیگه شوهرم حتی نمیذاره با دوستام برم بیرون تا با دوستام میرم بیرون چون میدونه خانوادم پشتش هستن سریع زنگ میزنه که اره دخترتون رفت بیرون با دوستش اینم بگم شرایط طلاق ندارم اصلا. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما جوری رفتار کردی که بقیه اجازه دارن تو مسائل شما دخالت کنن قدم اول خودتون تغییر بدین

میدونی نمیدونم چرا اینجوری هستم کلا از بچگی اینجوری بودم اشتباهی میکرپم مادرم باهام قهر میکرد انگار به آخر دنیا رسیده بودم همش گریه میکردم میرفتم منت کشی الانم که بزرگ شدم با اینکه پول خودم بدن خودم ولی اگه اونا انگار راضی نباشن ناراحت هستم من 

انگار نظر اونا برام مهمه نمیدونم چرا مثل بچه ها هستم حتی انقدر مادرم بهم همیشه حس عذاب وجدان داده که حتی بیرون میزم بعضی وقتا شال سرم نمیکنم احساس میکنم دختر خراب هستم 

میدونی نمیدونم چرا اینجوری هستم کلا از بچگی اینجوری بودم اشتباهی میکرپم مادرم باهام قهر میکرد انگار ...

خوب شما مهرطلبی نسبت به مادرت و دنبال تاییدش هستی یه چند جلسه تراپی برو نیاز هم نیست به کسی بگی 

یکم روی اعتماد و عزت نفست کار کن 

اتفاقا پول خودم ولی بازم حق هیچ گاری رو ندارم 😔

مردایی ایرانی همشون اینجورن من ۱۰ ساله ازدواج ابروهای بشدت خالی دارم حق میکرو ندارم چه برسه به ژل این داستانا خودش معتاد عیاش به تمام معنا  همه کاری هم کرده دست بزن هم داره منتهی من سربه سرش نمیزارم کار به کتک کاری برسه فعلا هرچی بگه میگم چشم تا بچه هام یکم بزرگ شن بعدش تمومه