2777
2789

نمیده ولی گاهی بهش میگم هر چقد هم پول داشته باشم دلم میخواد به تو تکیه کنم و برام خرج کنی.

دیگه اونم بنده خدا خرج میکنه.

الانم کل حقوقم میره قسط اندکی پول میگیرم ازش. تقریبا ماهی یه تومن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیده ولی گاهی بهش میگم هر چقد هم پول داشته باشم دلم میخواد به تو تکیه کنم و برام خرج کنی.دیگه اونم ...

واقعا ما کارمندان دور از جون بدبختیم شوهرامون پول نمی‌دن تازه انتظار کمک هم دارن علاوه بر اون خانوادمونم انتظار دارن با چند غاز حقوق کمک خرجشون باشیم

واقعا ما کارمندان دور از جون بدبختیم شوهرامون پول نمی‌دن تازه انتظار کمک هم دارن علاوه بر اون خانواد ...

خخ اشکال نداره خدا خودش برکت بده عزیزم. به خانوادت حتما برس. مخصوصا مادرت. باعث برکت فراوان میشه.

بچه رو میذاری پیش مادرت؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خخ اشکال نداره خدا خودش برکت بده عزیزم. به خانوادت حتما برس. مخصوصا مادرت. باعث برکت فراوان میشه.بچه ...

نه پرستار دارن شوهرم انقد قسط وسط درست کرده که نمیتونم به مادرم کمک کنم اعصابم ازش خورده

نه پرستار دارن شوهرم انقد قسط وسط درست کرده که نمیتونم به مادرم کمک کنم اعصابم ازش خورده

از شوهرت خورده؟

هر چند کم به مامانت برس. حتی در حد سیب‌زمینی پیاز یا شارژ موبایل. 

اره چون مجبورم حقوقمو خرج کنم و چیزی برا خودم و خانوادم نمیمونه

خدا برکت بده عزیزم.

سعی کن حقوق خودت قسط بدی و همسرت برا خونه خرج کنه. اینطوری در اموال هم شریک میشی. ولی اگه پولت خرج خونه بشه ممکنه همسرت سند به نامت نزنه