مامانمهرماهیییی مدیر استارتر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 2405 عنوان کیا کارمندان شو هرهاتون بهتون پول میده 158 بازدید | 8 پست اگر نمیده چه حسی دارین 1404/06/19 | 15:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلما01 عضویت: 1404/05/28 تعداد پست: 105 شوهرم کارمنده بیشتر پول میگیره تا بده آخه با این حقوق کم چیزی نمیمونه
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 13662 نمیده ولی گاهی بهش میگم هر چقد هم پول داشته باشم دلم میخواد به تو تکیه کنم و برام خرج کنی.دیگه اونم بنده خدا خرج میکنه.الانم کل حقوقم میره قسط اندکی پول میگیرم ازش. تقریبا ماهی یه تومن یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
مامانمهرماهیییی مدیر استارتر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 2405 نمیده ولی گاهی بهش میگم هر چقد هم پول داشته باشم دلم میخواد به تو تکیه کنم و برام خرج کنی.دیگه اونم ... واقعا ما کارمندان دور از جون بدبختیم شوهرامون پول نمیدن تازه انتظار کمک هم دارن علاوه بر اون خانوادمونم انتظار دارن با چند غاز حقوق کمک خرجشون باشیم
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 13662 واقعا ما کارمندان دور از جون بدبختیم شوهرامون پول نمیدن تازه انتظار کمک هم دارن علاوه بر اون خانواد ... خخ اشکال نداره خدا خودش برکت بده عزیزم. به خانوادت حتما برس. مخصوصا مادرت. باعث برکت فراوان میشه.بچه رو میذاری پیش مادرت؟ یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
مامانمهرماهیییی مدیر استارتر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 2405 خخ اشکال نداره خدا خودش برکت بده عزیزم. به خانوادت حتما برس. مخصوصا مادرت. باعث برکت فراوان میشه.بچه ... نه پرستار دارن شوهرم انقد قسط وسط درست کرده که نمیتونم به مادرم کمک کنم اعصابم ازش خورده
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 13662 نه پرستار دارن شوهرم انقد قسط وسط درست کرده که نمیتونم به مادرم کمک کنم اعصابم ازش خورده از شوهرت خورده؟هر چند کم به مامانت برس. حتی در حد سیبزمینی پیاز یا شارژ موبایل. یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
مامانمهرماهیییی مدیر استارتر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 2405 از شوهرت خورده؟هر چند کم به مامانت برس. حتی در حد سیبزمینی پیاز یا شارژ موبایل. اره چون مجبورم حقوقمو خرج کنم و چیزی برا خودم و خانوادم نمیمونه
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 13662 اره چون مجبورم حقوقمو خرج کنم و چیزی برا خودم و خانوادم نمیمونه خدا برکت بده عزیزم.سعی کن حقوق خودت قسط بدی و همسرت برا خونه خرج کنه. اینطوری در اموال هم شریک میشی. ولی اگه پولت خرج خونه بشه ممکنه همسرت سند به نامت نزنه یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم