2777
2789

بی دلیل یعنی بی هیچ دلیلی یه کارایی سر آدم میارن و یه مشکلاتی درست می‌کنن حالا خدا می‌دونه ما چقدر بهشون خوبی کردیم آخه چرا بی هیچ دلیلی انقدر فضول و بد دل و عوضی اند

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

اصلا بخدا برگام ریخته باورم نمی‌شه چقدر یه سری‌ها می‌تونن عوضی باشن آخه چقدر

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذات ، شبیه ژنتیک و ارث و اثر انگشت کاملا شخصیه 

حتی تجربه تلخ هم داشته باشی اما ذاتت حسود و بدجنس نباشه تغییر چندانی نمیکنی نهایت فاصلتو با یک عده بیشتر و محدود کنی

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

متاهلی؟معمولا خانواده همسر بشدت حسود و بددلن

نه متاهل نیستم

کلا به نظرم فامیل چیز خوبی نیست حالا از طرف هر کی می‌خواد باشه

ذات ، شبیه ژنتیک و ارث و اثر انگشت کاملا شخصیه حتی تجربه تلخ هم داشته باشی اما ذاتت حسود و بدجنس نبا ...

درسته منم واقعا اعتقاد دارم به ذات و اینکه بعضی‌ها هر کاری هم بکنن بازم ذاتشون همونه