2777
2789

شوهر و من ازدواج دوم بودیم یه پسر داره و من بخاطر عشق مادر شدن شرط اولم بچه دار شدن کردم 

شوهرم دوسال بعد ازدواج گفت مهریه ببخش بعد بچه  گفت پول دوستی درحالی که من سال اول زندگی بیشتر خرج خونه رو میدادم چون نفقه میداد و اجاره خونه 

به خانوادم توهین کرد به من حتی زمانی که تصادف کرده بودم اومد بیمارستان جلو همه گفت بیشرف مگه کور بودی رفتی زیر ماشین 

تمام پول و درآمد شو قایم میکنه خرج خونه بکنه و خودش فقط به من ماهی ۱۵۰۰ بده فوقش ، ۱۰ برابرش خرج خودش کنه بعد بگه مدیریت کن 

با من عین کنیز خونش رفتار کنه و هی تو کار خونه دخالت بی جا کنه و تحقیرم کنه

در مورد گذشته اش کلی دروغ بهم بگه که من حتی یکیشو میدونستم زنش نمیشدم

با همکارای خانمش خیلی صمیمی رفتار میکنه و میگه مشکلی نیست حتی به یکیشون عزیزم گفته بود تو پیامک

دم به دقیقه میگه برو از زندگیم با من سرد رفتار میکنه جوری که بهش گفتم هر کی دیگه بود عین زن اولت خیانت میکرد 

حالا شما بگید راهی هست که بتونم ادامه بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه تو به خاطر رابطه خیلی خودت رو نادیده میگیری زیادی برای رابطه انرژی می‌گذاری و خودت هیچی 

اینطوری شکست پشت شکست میشه برات وقتی خودت رو درک نکنی وقتی اولویت زندگیت خودت نباشی