2777
2789

سلام دوستان این خانم رو راهنمایی میکنید لطفا؟ 👇

من ۲۶ سالمه و شوهرم ۲۹ و سه ساله که ازدواج کردیم شوهرم از هر جهت خوبه وفادار مهربون و حامی مشکلیم باهم نداریم فقط گفت میخوام یه اعترافی بکنم پیشت:

میگفت من یه غلطی کردم اعتماد کامل نداشتم بهت قبل ازدواج خونه و مغازه و باغ و اموالمو زدم به نام ابجیم بعد با خودم فکر کردم دیدم مثلا یه جا من تصادف کردم یا نبودم بلاخره خواستم برم ترکت کنم یا هر چی هیچکار دستت نیست هیچی گیرت نمیاد این انصاف نیست تو زن خوب و وفاداری هستی میخوام اموالو برگردونم به نام خودم ولی به نام خودم باشه نه تو ازت میگفت من حق طلاق و حق حضانت بچه و کار و تحصیل و خروج از کشور رو بهت میدم و تو محضر تعهد میدم که هر ماه ۱۵ میلیون (به نرخ روز) به غیر از نفقه بهت پرداخت کنم _ و اگر خواستم طلاقت بدم باید ۲٠٠ سکه هم بهت پرداخت بکنم _ شما مهریه ات رو ببخش چون من نمیخوام اموالمو از دست بدم اما اگر قبول نکنی دیگه هیچی به نامم نیست و عملا هیچی دستتو نمیگیره عزیزم

میگه پیش هر وکیل یا محضری که تو بخوای میریم هر چی تو بگی

به نظرتون چیکار کنم قبول کنم؟

اره قبول کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول کن تا خواهرش نخوردش

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بره محضر 

تمام حق و حقوقش رو قانونی ، محضر دار براش بنویسه ، دقت کن اسناد رسمی مورد اعتماد با چند تا ادم مورد اعتماد ببره و شاهد باشند 

یا میتونه از اعترافاتش فیلم بگیره (فیلم نه صد ا ) و داشته باشند 

حقیقت بگم ب نظر من بهترین مهریه برای زن حق و حقوقش هست البته کامل 

اره هنوزم میترسه اموالشو بابت مهریه بگیرن

من باشم قبول نمیکنم از اینکه بعد سه سال باز بی اعتماد ناراحت میشم به نظرم هیچ زنی زندگی عاشقانه و ایده‌آلش رو ترک نمیکنه بره باید به خودش بی اعتماد باشه نه تو