2777
2789
عنوان

بهم مشورت بدین

90 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها شوهرم خیانت می‌کنه یک دختره هستش 5ساله باهاش در ارتباطه دیگه خسته شدم نمی‌دونم چیکار کنم دوتا بچه دارم چند روز پیش میخواستم جدا شم فقط بخاطر این ک پسرم گریه میکرد موندم دیگه نمی‌دونم چیکار کنم

خب خیانت که خیلی بده و عذاب اوره

اما این دو فرزند شما دست و پاتون بسته

بنده یک نفرم که طلاق گرفتم و زندگی بعد طلاق گل و بلبل نیست 

اگر میتونی درستش کنی بمون اگر. نه من چی بگم نمیخوام خیانت رو رواج بدم و بگم ببخشید نه منظورم اینه طلاق سخته اگر میتونید حلش کنید و دیگه تکرارش نکنه خوبه اگر نه بیخیال ادم خیانت کار 

خودم خیانت دیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ۵ ساااال باهم بودن شمام موندینننن؟ بعدم دیگه قبح کار ریخته بنظرم‌بخاطره بچهاتون بمونید اونو مث سگ بنداز بیرون بگو فقط خرجیتونو بده بعدم گمشه بغل اونیکه میخوادش

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

بهش بگو یاد دست از این کارت بر میداری یا طلاق میگیرم بچه هات هم باید خودت نگهداری کنی بترسونش

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

خب خیانت که خیلی بده و عذاب اورهاما این دو فرزند شما دست و پاتون بستهبنده یک نفرم که طلاق گرفتم و زن ...

دختره فقط با این نیست با ده نفر دیگم هست تیغ میزنم هرچی میگم. چرا دنبال اینو داری ولش کن این کثیف میگه باشه باز سه ماه دیگه دنبالشو میگیره چند روز پیش دعوامون شد به مادرش گفتم گفت برو هر وقت با بچه اومد بیا غر غر کن منم هرچی از دهنم در اومد گفتم به سه تا ابجیش میگم انگار ن انگار با داداشون حرف بزنن

دختره فقط با این نیست با ده نفر دیگم هست تیغ میزنم هرچی میگم. چرا دنبال اینو داری ولش کن این کثیف می ...

واقعا سخته گلم ولی اگر قابل حل شدنه با طلاق موافق نیستم چون زندگی بعد طلاق به شدت ازار دهنده و سخته