yteganeh مدیر استارتر عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 177 عنوان برای وزی و پف مو چی بزنم 101 بازدید | 13 پست موهام پف میکنه خشکه نمیدونم چه شاپویی یا لوسیون بگیرم که نرم و بدون سیخ شدن باشه کسی چیزی استفاده کرده قیمت ارزون راضی باشه دیروز | 15:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
81nazi21 عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 2419 روغن ارگان لایتنس .۳۵۰ تمنه کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..
نورکام عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 50 منم موهام فر هست و وقتی حالت هم بهش میدم خیلی پف میکنه واقعا باید چکار کرد
yteganeh مدیر استارتر عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 177 روغن ارگان لایتنس .۳۵۰ تمنه روغن ارگان خریدم ولی تاحالا نزدم
yteganeh مدیر استارتر عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 177 منم موهام فر هست و وقتی حالت هم بهش میدم خیلی پف میکنه واقعا باید چکار کرد من موهام حالت داره اصلا ی وضعی پف میکنه سیخ سیخ میشه میبافم هم میزنه بیرون زبر شده
solall عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 40 من هم این مشکل رو دارم سخته اما تجربه نشون داد نمیشه هم ارزون باشه هم بخواد خیلی تاثیر بذاره ....۱. کراتین بعد مراقب های خوب تا بعد کراتین خوب بمونهیا برای استفاده از هرمحصولی تو دوره زمانی ش باید صبور بود و بهتره موها رو کوتاه کرد بعد شروع کرد آماده کمک به بچه های گل و گلاب انسانی🌱🤍
yteganeh مدیر استارتر عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 177 من هم این مشکل رو دارم سخته اما تجربه نشون داد نمیشه هم ارزون باشه هم بخواد خیلی تاثیر بذاره ....۱. ... کراتین نه خوب نیست
solall عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 40 کراتین نه خوب نیست چرا خوب نیست؟ حس سبکی و راحتی بعدش عالیه! آماده کمک به بچه های گل و گلاب انسانی🌱🤍
yteganeh مدیر استارتر عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 177 چرا خوب نیست؟ حس سبکی و راحتی بعدش عالیه! ریزش مو میاره
solall عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 40 ریزش مو میاره من تو اطرافیانم ندیدم 😁🥲مگه انجام دادین؟ولی اگه خوب باشه اینطور نمیشه اگر کسی اینجور میشه یا موادش خیلی بیکیفیت بوده یا هم کمبود ویتامیندرکل گزینه عالی و خوبی هست هیچی جاشو نمیگیره برای مدل موهای ما ... آماده کمک به بچه های گل و گلاب انسانی🌱🤍
yteganeh مدیر استارتر عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 177 من تو اطرافیانم ندیدم 😁🥲مگه انجام دادین؟ولی اگه خوب باشه اینطور نمیشه اگر کسی اینجور میشه یا موادش ... نمیدونم شاید آخه من موهای لخت و شلاقی بهم نمیاد فرم موهام خوبه فقط کیفیتش پایینه
solall عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 40 نمیدونم شاید آخه من موهای لخت و شلاقی بهم نمیاد فرم موهام خوبه فقط کیفیتش پایینه آره خب بدی ش اینه که جنس موهای ما اینکه فر خالص نیست وزه و پف پفی هست...موس مو بگیر یا ماسک مو ضد وز لیمپیوپلاس بعد حمام استفاده کن قبلش حجم مو رو کم کن یکمم کوتاه کن حتما آماده کمک به بچه های گل و گلاب انسانی🌱🤍
yteganeh مدیر استارتر عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 177 آره خب بدی ش اینه که جنس موهای ما اینکه فر خالص نیست وزه و پف پفی هست...موس مو بگیر یا ماسک مو ضد وز ... چه مارکی خوبه