2777
2789
عنوان

مرد مهربان زندگی م ...بدون من شاید ولی بدون تو هرگز

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 22 پست
نامزدی؟؟؟ آخه چندسال بگذره میگی بدون اون شاید ولی بدون خودم هرگز!

نه بچه م تو راهه عزیزم 

نه اصلا میمیرم براش 😢

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊
خواهرم، خوشبختی شیرینه، ولی جار نزن، شاید یکیی ک همسرش دوسش نداره ، از رو دلشکستگی آهی بکشه، آهی ک خ ...

گلم توهم حق داری ولی من اینجا بالای ده تا تاپیک دیدم از دخرای مجرد که میگفتن ما میترسیم از ازدواج چقد شوهر بده و خیانت زیاده و فلا همیشه تاپیکای این مدلیه خب همیشه از بدبختی گفتنم نتایج منفی زیادی داره 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بچه م تو راهه عزیزم  نه اصلا میمیرم براش 😢

وای عزیزم تو چقد با محبتی.....

امیدوارم روز ب روز خوشبختیت بیشتر شه عزیزدلم❤

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
خواهرم، خوشبختی شیرینه، ولی جار نزن، شاید یکیی ک همسرش دوسش نداره ، از رو دلشکستگی آهی بکشه، آهی ک خ ...

نه خدا شاهده قصدم این نبود الهی که همه زن و شوهرا همیشه خوش وخرم کنار هم باشن .امشب دلم گرفت ..شوهرم میخاد بره اعتکاف 

خواستم درددل کنم فقط همین ..احساسم امشب برا اون نوشتم نه مخاطبای سایت باور کنید 😳

گلم توهم حق داری ولی من اینجا بالای ده تا تاپیک دیدم از دخرای مجرد که میگفتن ما میترسیم از ازدواج چق ...

درسته، دقیقا قبول دارم، از طرفی هم چیزی رو ک گفتم تجربه کردم. امیدوارم همه همیشه شاد باشن، ولی اکثر نی نی سایتیا دلشون شکسته یا گرفته ک خودشونو دارن با سایت آروم میکنن.... تو این جمع از خوشی و خوشبختی گفتن ممکنه دل خیلیا رو بیشتر بدرد بیاره.

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
نه خدا شاهده قصدم این نبود الهی که همه زن و شوهرا همیشه خوش وخرم کنار هم باشن .امشب دلم گرفت ..شوهرم ...

میدونم عزیزم، امیدوارم همیشه شاد باشید. تجربه تلخشو دارم، واس همین بهتون گفتم

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
درسته، دقیقا قبول دارم، از طرفی هم چیزی رو ک گفتم تجربه کردم. امیدوارم همه همیشه شاد باشن، ولی اکثر ...

درسته باشه چشم حق با شماس 

از همه دوستان حلالیت میخام قصدم ناراحت کردنتون نبود خدا هم منو ببخشه اگه قصوری کردم و حرف دل بلند زدم