2777
2789

سلام به همگی وقتتون بخیر.من امسال دومین سالیه که پشت کنکوری میشم.این دو سال شرایط خوبی نداشتم و عملا کلا روی هم هشت ماه تونستم درس بخونم.رتبه م هم حدود ۳۵ هزار کنکور تجربیه.لطفا مسخره م نکنید واقعا حالم و شرایطم خوب نبوده.دبیر خوب برای ریاضی و فیزیک معرفی میکنید لطفا؟آخرین بار که ریاضی خوندم کلاس نهم بوده.میخوام همه چیز رو از اول شروع کنم.و مشاور خوب اگر میشه.پیشاپیش ممنون از راهنماییتون🌹

بهتره اول پایه ریاضیت رو قوی کنی یعنی از معادله های هفتم شروع کنی حتی 

و اینکه اصلا خجالت نکش اتفاقا رتبه ۳۵ هزار برای کسی که اصلا نخونده خوبه 

کرمی دبیر خوبیه 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای فیزیک ویدیو های یاری توی اپلیکیشن آلا رایگان هست‌ اگه پایت ضعیفه کمکت میکنه فقط باید وقت زیادی براش بزاری

برای ریاضی هم جامع خیلی سبز یا جامع مهروماه رو تهیه کن با درسنامه های اونا پیش برو

Ashes to ashes dust to dust

ریاضی استاد کرمی عالیه و فیزیک استاد نوکنده و یا قضاتی

موفق میشید اگه روتین درسی مستمر داشته باشید و تلاش کنید باید از بعضی چیزا هم بگذریم 

رتبه بندی نیاوردی با توجه به حرفات و شرایط 

مکان درس خواندنم باید اروم باشه 

انشالله که موفق بشید پسر همسایه من از هشتاد هزار دو رقمی. آورده بود البته معدلشم خوب بود ولی  یکسال پشت کنکور موند و قشنگ و منظم درس خوند خیلی ها هم مسخرش کرده بودن ولی کم نیاورد شما هم کم میاره💎🌟✓

دخترم تو بی نظیر ترین خلقت خدایی♥️🧿

ریاضی کرمی فیزیک نوکنده زیست فرهمند شیمی مرادی زمین همدانی یاهاشمی کتاب زمین مهروماه بقیه کتاب های ا ...

زیست و شیمی رو نسبت به اینکه نخوندم بنظرم بد نبود

زیست ۵۵ و شیمی ۴۰ زدم شاید خودم بخونم

ممنون از راهنمایی هاتون🌹♥️

ریاضی استاد کرمی عالیه و فیزیک استاد نوکنده و یا قضاتیموفق میشید اگه روتین درسی مستمر داشته باشید و ...

ممنون از راهنمایی هاتون ♥️🌹بیماری داشتم و چندتا عمل و اینا کسی خیلی مسخره م نمیکنه ولی خب دوست دارم حداقل تلاشمو کرده باشم بعد برم دانشگاه