2777
2789
عنوان

آبرومو نو برد

117 بازدید | 14 پست

سلام 

به خاطر شرایط مالی مدتی مجبور شدیم به شغلی مشغول بشیم که در شأن خانواده مون نبود 

متأسفانه یکی از همکاران شوهرم مارو دید 

الان دوباره با شوهرم همکار شدن 

اونم رفته به همه همکارانش گفته که ما چه شغلی داشتیم

و سعی در تخریب همسرم داره

هربار میرم اونجا خجالت میکشم

میگم حتماً تو دلشون الان میگن این همه سعی میکنه باوقار باشه ولی خبر نداره ما میدونیم چه شغلی داشتید 

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شعور نداشتشونه وگرنه پول حلال زحمت داره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اگه پول حلال داشتین هیچ اشکالی نداره. بهتر از دزدی و خوردن حق الناسه

از هر حلالی حلال تره

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

هر شغلی که پول حلال داره با ارزشه شان و شخصیتم به شغل نیس به خود آدمه

کاشکی همه همین نظرو داشتن

بخدا تو عقد بخاطر بیکار شدن شوهرم کنارش تو اون شغل موندم

درصورتیکه اصلا تو مجردی تو خوابم نمی‌دیدم که همچین اتفاقی برام بیوفته

ولی موندم

ولی حلالش نمیکنم که بین همه رفته پیچونده که ما چه شغلی داشتیم 

بخدا حتی تو دورهمی های همکاران با خانوماشون هم روم نمیشه برم. چون زنشم به بی شخصیتی خودشه و حتماً کلی آبروریزی کرده 

شغلتون حلال بود؟

از هر حلالی حلال تر

ولی الان میشینه اینور و اونور میگه این که میبینی الان فلان شده قبلاً با زنش فلان شغلو داشت

خیلی برام گرون تموم میشه 

از شعور نداشتشونه وگرنه پول حلال زحمت داره

بخدا هرجا میشبنه میگه اینکه ب اینجا رسیده قبلاً فلان شغل بوده و من اوردمش این‌جا و آبرومو نو میبره

بخدا حلالش نمیکنم 

توروخدا از اسرار بقیه که خبردار میشید آبروشونو نبرید . زمین گرده دلم میخواد بیینم روزی که ما پیشرفت کنیم و اون پسرفت

بخدا بین حدود ۵۰ نفر برده

بین مدیران و معاونان و همکاران 

خدایشش خودتون به آدمی مثل ما چجوری نگاه می‌کنید 

الان که تو مجازیه اینو میگید یا تو واقعیت هم همینه

؟