2777
2789
عنوان

با خواهرم دعوام شد کله خانواده طرف اونن

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 20 پست
خب الان چکار کنیم برات؟؟؟حقیقتا کسی دوست نداره تو هر مسئله و پیشامدی بخواد ناز بقیه رو بکشه... حتی ا ...

من مگه گفتم تو کاری بکنی برام 

یا گفتم بقیه نازم رو بکشن؟

میگم آدم باید انقد بالغ باشه جلو بقیه ایرادات کسی رو نگه 

نه بدم میاد با گفتن یک نصیحت خواهرانه بکنم هر چی دوست داری میگی تو خودت زندگیت گل و بلبله همه درونشو ...

همه تو زندگیشون مشکل دارن ....مگه میشه کسی مشکل نداشته باشه ....نه واقعا خواهرانه گفتم منظور دیگه ای نداشتم ....باشه تو ۳۰ سالته 😂😂😂😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه مهم نیستن عزیزم مهم نیست همه تو را با چه اخلاقی میشناسن مهم خودتی و مهم اینه که اراده کنی قوی با ...

خب من اتفاقا خیلی آدم با ذوقیم من کلی به خواهرم به خنده قربون صدقه میشم من فوق العاده آدم خوش ذوقیم 

همین خواهرم بارها با خنده من ذوق خودش میگم مثلا میگم قربون آبجی بزرگم با خنده میگه آره باریدم قربونم بشی حالا به خنده میگه ها ولی من به روی خودم نمیارم 

کلا یک اخلاقی داره جلو همه هر چی دوست داشته باشه میگه 

من ی بار بخندم دو بار بخندم 

نمیشه که همیشه بخندم 

با یک سریا راحت نیستم دوست ندارم جلو عروسمون چیزی بگه بهم 

من مگه گفتم تو کاری بکنی برام یا گفتم بقیه نازم رو بکشن؟میگم آدم باید انقد بالغ باشه جلو بقیه ایرادا ...

تو کلا انتقاد پذیر نیستی خواهر ،اول اینو حلش کن ...اینجا برای یه املا هر چی از دهنت در اومد گفتی وای به حال خانواده ات

همه تو زندگیشون مشکل دارن ....مگه میشه کسی مشکل نداشته باشه ....نه واقعا خواهرانه گفتم منظور دیگه ای ...

آفرین بچه جان 🤣

حالا برو به تایپک دیگه پیدا کن معلم بازی در بیاری 😂