2777
2789

گاهی خیلی دلم از خانوادم میگیره 

من ادمیم که تا دعوام میشه گریم میگیره اصلا تته پته میکنم مغزم هنگ می‌کنه ولی خواهرم اصلا اینطور نیست 

بعد من بخاطر حرفی که زد جلو عروسمون و خالم ناراحت شدم گریم گرفت رفتم تو اتاق 

بعد میگه تو همیشه همینطوری تا چی میشه گریه می‌کنی 

ولی دست خودم واقعا نیست من زود اشکم در میاد 

انقد دلم از همه چی گرفته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه چیز را به شوخی بگیر و به شوخی جواب بده همین اگه اینو سرمشق زندگیت کنی زندگیت بهشت میشه

خب نمیتونم واقعا الان خواهرم نشسته میگه می‌خنده من نشستم گریه میکنم 

خب نمیتونم واقعا الان خواهرم نشسته میگه می‌خنده من نشستم گریه میکنم

اگه میخوای زندگیت تغییر کنه نمیتونم را بذار کنار 

نمیتونمی وجود نداره فقط کافیه بخوای و اراده کنی 

اگه میخوای زندگیت تغییر کنه نمیتونم را بذار کنار نمیتونمی وجود نداره فقط کافیه بخوای و اراده کنی

همه دیگه من رو با این اخلاق میشناسن

انقد دلم از همه چی پره بگن تو 

من گریم میگیره

آره فک کن همینه شعور نداری پستی که ناراحتی یکیه غلط املایی نگیری

از نحوه صحبتت معلومه کی شعور نداره 

به نصیحت خواهرانه هم بکنم برم ،تا وقتی برخوردت اینه از این گریه ها خیلی می‌کنی چون خودت با خودت مشکل داری نه دیگران با تو

تو که میدونی نقطه ضعف خودتو... پس درستش کن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
نمیتونم یک شبه درستش کنم که میتونم ؟تو خودت هیچ نقطه ضعفی نداری؟

خب الان چکار کنیم برات؟؟؟

حقیقتا کسی دوست نداره تو هر مسئله و پیشامدی بخواد ناز بقیه رو بکشه... حتی اگر اون فرد از خونواده باشه!!!!!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
همه دیگه من رو با این اخلاق میشناسنانقد دلم از همه چی پره بگن تو من گریم میگیره

همه مهم نیستن عزیزم 

مهم نیست همه تو را با چه اخلاقی میشناسن 

مهم خودتی و مهم اینه که اراده کنی قوی باشی  و شوخ طبع و خوش خنده ،وقتی از هیچی نرنجی و همه چیز را به شوخی بگیری و به شوخی جواب بدی تازه ادمارو میشناسی 

حتی همون خواهرتم هنوز نمیشناسی 

پس سعی کن روحیه ی شاد و شوخ ات رو بیاری بالا 

تا وقتی بشینی گریه کنی و کز کنی یه گوشه هیچکسی رو دور خودت نداری پس اراده کن که تغییر کنی 

الانم پاشو برو‌ تو جمعشون و بگو بخند کن هرکی ام هرچی گفت با شوخی جواب بده نه با توهین و‌نه با ناراحتی 

از نحوه صحبتت معلومه کی شعور نداره به نصیحت خواهرانه هم بکنم برم ،تا وقتی برخوردت اینه از این گریه ه ...

نه بدم میاد با گفتن یک نصیحت خواهرانه بکنم هر چی دوست داری میگی 

تو خودت زندگیت گل و بلبله همه درونشون غم دارن لااقل اونایی که نی نی سایتن اکثرشون ی ناراحتی دارن 

این دلیل نمیشه خواهر من جلو جمع هر چی میخواد بگه 

آره ناراحت میشم که خواهرم جلو همه ایراد ازم بگیره 

من سنم‌کم نیست سی سالمه 

حالا هم من یک نصیحت خواهرانه بکنم 

انقد نمی‌خواد ادای آدم های همه چیز فهم در بیار غلط املایی بگیری بعدم طرف واکنش نشون داد زخم بزنی که آره فلانه