2777
2789
عنوان

خون ریزی از مقعد لطفا بیایید

111 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها گلاب روتون من رفتم دسشویی مدفوع بدون دزد داشتم خیلی عادی ولی بعد اینک مدفوع خارج شد  چند قطره خون قرمز  ریخته شد 

خیلی ترسیدم 🥺بنظرتون چیه تا حالا برای شما پیش اومد

ممکن ادامه دار باشه؟

اگه تا چند روز ادامه دار بود دکتر برم؟

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبوست نداری؟ برو دکتر بزنم نباید اینطور بشه خطرناکه ممکنه علائم بیماری ای چیزی باشه

یبوست گاهی میگیرم والان یبوست نداشتم عادی بودم 🥺

منم چن بار با فاصله اینجوری شدم رفتم دکتر زنان گفت چیزی نیست دیواره مقعدت بهش فشار اومده برای همونه ی پماد داد استفاده نکردم 

توهم بزار ۳ ۴ روز اگه اینجوری بودی بعد برو در کل نگران نباش

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

سلام عزیزم 

اگر خون با مدفوع قاطی نباشه و روشن باشه  ، خیلی جای نگرانی نیست ، ممکنه فیشر (شقاق) یعنی پارگی ، خراشیدگی پوست اون ناحیه باشه ، یا هموروئید (بواسیر) ، که علت هر دو می تونه یبوست ، اسهال ، رابطه مقعدی ، یا شوک به روده باشه( برخی افراد به دلیل روده تحریک پذیر ، زمان هیجان ، شوک ، ترس و... نیاز سریع به دفع پیدا می کنن و دفع سریع و یهویی ممکنه اسیب بزنه

اگر با مدفوع قاطی باشه خون بایستی پیگیری کنین 

در مرحله اول به یک جراح عمومی جهت معاینه مراجعه کنید .

ببخشید از داخل مقعدت خون آمد یا داغ مدفوعات خون بود؟

از داخل مقعد بعد اینک مدفوع کردم دیدم یه قطره افتاد رو مدفوع ترسیدم  دست کشدم ببینم زخم شده یکمم دستم اومد

بعد اینک اومدم خونه چند باری هی شورتم نگاه میکردم ببینم بازم میاد ولی فعلا ک نیومد

حالا تا دفع بعدی ببینم چطور میشه

گوگل سرچ کردم همش مینویسه سرطان 😐🥺

از داخل مقعد بعد اینک مدفوع کردم دیدم یه قطره افتاد رو مدفوع ترسیدم دست کشدم ببینم زخم شده یکمم دست ...

نه بابا یک بار منم این طوری شدم ببخشیدم آمدم طهارت بگیرم ناخنم زخمم کرده بود بعضی وقت ها مدفوع به ذره سفته پوست خراش میده یا دیگه فوق فوقش بواسیر خدا میاره سرطان هزارو یک جور علامت داره

نه بابا یک بار منم این طوری شدم ببخشیدم آمدم طهارت بگیرم ناخنم زخمم کرده بود بعضی وقت ها مدفوع به ذر ...

خدا مریضی از همه دور کنه سر دشمن ادمم نیار 

هم برخود اونطرف سخت میشه هم اطرافیان 

من خودم نازایی دارم بخدا انقد دکتر اینا رفتم خدا شاهد یجام درد میکنه یا مریض شدنی روم نمیشه به شوهرم یا کسی بگم 😔

خدا مریضی از همه دور کنه سر دشمن ادمم نیار هم برخود اونطرف سخت میشه هم اطرافیان من خودم نازایی دارم ...

حق داری خدا به حرمت حضرت سجاد بیمار کربلا همه مریضا رو شفا بده دامن شما را هم سبز کنه به حق جواد الائمه ع