بچه ها من 28ساله سه ساله ازدواج کردم تو یه حیاط با مادرشوهرم از دست این زن پوست انداختم نزدیک 75سالشه یه زن خودشیفته و دیکتاتور و زبون نفهم منو با این صدا میکنه و اصلا احترام عروس رو نگه نمیداره بعد هر جا زنونه میره چون تو یه حیاطیم منم میندازه دنبال خودش اره فلانی مولودی داره روضه داره گفته عروسیم بیار یا هر کی دعوت میکنه دختراش و یا هر کس زنگ میزنن به این که منم بیاره انگار تلفن ندارم و یه جورایی بی احترامی به منه بعد در هر صورت من باید برم و بگم نمیام بدش میاد و بی احترامی میکنه دیشب گفت مولودی دعوتیم گفتن اونم بیار یعنی من منم گفتم ببینم چی میشه بعد اهل اینجور چیزا نیستم و معذبم امروز ظهر رفتم گفتم بهش که ساعت چند میری و من فکر نکنم بتونم بیام برای اولین بار من یکم کمرم درد میکنه و بی حالم زود بدش اومد باشه هر جور میخوای گفتم بهت بگم اونا دعوت کردن و برو بسلامت با یه حالت و رفتار بدی و تیکه دار بود حرفاش بعد جالبه تو هر چیزی شوهرم دخالت میکنه و به خودشیفته کپی مادرشه و الان میدونم اون میخواد بیاد جنگ و دعوا که چرا نمیری خسته شدم از دستشون دلم میخواد یکبار برای همیشه برم از این زندگی چون واقعا تحملشون رو ندارم دیگه
۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.