2777
2789
عنوان

بچه ها میشه لطفا بیایید

38 بازدید | 3 پست

شوهرم مورفولوژیش سه درصد هست

دکترم بهم‌گفته بود وضعیت شوهرت خوبه 

یعنی وضعیتش برای ای وی اف خوب بوده؟

طبیعی باردار نمیشم؟؟

۲۰۰ میلیون پول گرفت درحالیکه حتی پرونده من رو نمیدونست و حتی روز های آخر قبل انتقال جنین فهمیدن ویتامین دی بدنم کم هست و تیروئیدم کم کار

واقعا خدا ازش نگذره درسته جنین هام پنج روزه بودن و شاید روح نداشته بوده باشن اما جان که داشتن و برای من خیلی خیلی ارزشمند بودن...😭😭

مدتی بود خیلی از رسا دکترم ناراحت بودم از اینکه من مریضش بودم یک سال سه بار جراحی شدم‌درحالیکه اصلا نمیدونستم مشکلم چیه ...اینقدر ازش دلم شکسته بود دو ماه بلاگش کردم و بعد دوماه خبر رسید علیه دکتر تشکیل پرونده دادن دو هفته پیشم پدرش که خیلی باهاش پست میذاشت تو ایسنتاگرام فوت کرده...

بدجنسی نباشه اما از اینکه بهش حس از دست دادن و غم عمیق دست داد خوشحال نیستم اما ناراحتم نیستم ....

اون هیچ وقت نمیتونه باباش رو برگردونه شاید منم هیچ وقت نتونم باردار شم

اخه طبیعی اصلا نمیشیم پولی هم برامون نمونده نتیجه چهار سال پول جمع کردن شد ای وی اف منفی 😭😭

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

تحقیق کرده بودین رفتین پیش این؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

تحقیق کرده بودین رفتین پیش این؟

اره بابا معروفه همش میگه بیشترین درصد موفقیت رو داره تو کشور 

بعدا معلوم شد با تخمک اهدایی بیشترین درصد موفقیت رو داره

یا اینکه امثال من بینوا رو خام میکنن دوباره و چندباره برن پانکچر انجام بدن پیشش 

بهم گفتن بیا دوباره پانکچر گفتم پول ندارم

از این میسوزم که بخاطر زد و بندی که با دکتر قلب و سینه توی همون محدوده خودشون داشتن هرچند ماه یکبار میگفتن برو اکو قلب و ده ها میلیون خرجش میشد

هر ماه میگفتن برو طبقه پایین ازمایش-و میلیونها خرجم میشد 

اما یک بار اون چیزی که برای چسبیدن جنین ضروری است نگفتن انجام بدم😭😭😭😭

الهی بیفته زندان

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا معروفه همش میگه بیشترین درصد موفقیت رو داره تو کشور بعدا معلوم شد با تخمک اهدایی بیشترین در ...

ای الهی خدا لعنتش کنه

چقد اذیتت کردن

مملکتا ما همینه از دردای مردم دکترا حساااااابی پول درمیارن

منم پسرم اتیسمه

بدونی چقدددددد چه ادمایی منو امثال منو سرکیسه کردن تهشم هیچی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡