2777
2789

چند ترم خوندی؟

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

من دانشگاه پیانوربودم واقعاامتحانات کشوری وسخته راه تقلبم نداره پس اعتبارمدرکشم ازلحاظ عقلانی بیشتره

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچیبرا انتخاب رشته میگم

نه اگه نری هزینه نمیخواد

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
من دانشگاه پیانوربودم واقعاامتحانات کشوری وسخته راه تقلبم نداره پس اعتبارمدرکشم ازلحاظ عقلانی بیشتره

میدونم عزیزم 

من الان بین پشت کنکور موندن 

و پیام نور موندم 

هرینه انصراف داره؟ 

کاربری دست 2 نفره 
میدونم عزیزم من الان بین پشت کنکور موندن و پیام نور موندم هرینه انصراف داره؟

هزینه اش داره ولی ازآزادخیلیییی کمتره

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

پس این 1و نیم برابر شهریه ک میگن چیه

دیپلمت دستته یا دادی دانشگاه

اگه دیپلمت ندادی و کلاسی شرکت نکنی از ترم اول هزینه انصراف نمیخواد

دیپلمت دستته یا دادی دانشگاهاگه دیپلمت ندادی و کلاسی شرکت نکنی از ترم اول هزینه انصراف نمیخواد

هیچکدوم 

من فقط تو انتخابام میخواستم بزنم

ک فهمیدم هزینه میخواد 

حذف کردم 

حالا الان دیدم انتخاب رشته هنوز فعاله 

نمیدونم بزنم یا نه 

کاربری دست 2 نفره 
هیچکدوم من فقط تو انتخابام میخواستم بزنمک فهمیدم هزینه میخواد حذف کردم حالا الان دیدم انتخاب رشته هن ...

اگه تصمیمتو گرفتی که نری 

بیخیالش شو

اگه تصمیمتو گرفتی که نری بیخیالش شو

امسال میخوام برم 

پیام نورم اون آخر آخریا زده بودم

نفهمیدم اگه قبول شم نخوام برم 

پول باید بدم یا ن

حذف کردم 

حالا میگم اگه ی درصد اون یکی هارو نیاوردم

پیام نور می‌آوردم 

خوب بود میرفتم

کاربری دست 2 نفره 
امسال میخوام برم پیام نورم اون آخر آخریا زده بودمنفهمیدم اگه قبول شم نخوام برم پول باید بدم یا نحذف ...

نه دیگه اگه نخواستی بری پولی نمیدی