2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیدم تاپیک اونم رفتم تو یه تاپیک دیگه بحثتون شده و اول تو فحاشی کردی اگه هم غیر از اینه پس شات بزار

اون برای گذشته بوده و این جدید هست خودش اومده شروع به فحاشی کرده! چطور از یک ادم بی شرم پیروی میکنی؟؟حتما اشناش هستی

اون برای گذشته بوده و این جدید هست خودش اومده شروع به فحاشی کرده! چطور از یک ادم بی شرم پیروی میکنی؟ ...

طرفداری از هیچکدوم نمیکنم 

خوب خودتم الان میگی ماله قبلا بوده که فحاشی کردی 

اینم به دل گرفته اینجوری گفته 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

طرفداری از هیچکدوم نمیکنم خوب خودتم الان میگی ماله قبلا بوده که فحاشی کردی اینم به دل گرفته اینجوری ...

ب دل  گرفته!؟؟مگه‌چیکار کردم!؟؟اونبار مقصر خودش بود اومد همین رفتارو کرد

ولی خدایی خدا به خانواده شوهرت رحم کنه چقدر پاچه دریده ای چه قشقرقی به پا کردی 

خودت بحث رو شروع کردی هرچی تونستی گفتی تهش خودتو زدی به مظلومیت وای مردم بیاین فلانی به من اینجوری گفته 

ولی خدایی خدا به خانواده شوهرت رحم کنه چقدر پاچه دریده ای چه قشقرقی به پا کردی خودت بحث رو شروع کردی ...

اره عزیزم دیدم تاپیکشو 

حتی به یه کاربر دیگه هم رفته تو تاپیکش حرفای بی خود زده 

انگار مشکل داره این کاربره بعدم خودشو مظلوم می‌کنه که وای بهم توهین شده 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

اره عزیزم دیدم تاپیکشو حتی به یه کاربر دیگه هم رفته تو تاپیکش حرفای بی خود زده انگار مشکل داره این ک ...

اره من تو چتشون بود نارگیل بیچاره در کمال احترام نظر داد این خانوم توپید بهش بعد اول رفت تو تاپیکای اون خانوم توهین های شدید کرد الانم که ده تا تاپیک زده آی هوار بیای در حق من اجحاف شده ای وای بیاین فلانی به من اینجوری گفت 

خیلی اینجوری آدما خطرناکن از اون سلیطه های اصله

پیزنا هستن وسط دعوا غش میکنن ازوناست🤣🤦🏻‍♀️