2777
2789

کی پیش قدم میشه رابطه رو چیکار میکنین من چرا هیچی یادم نمیره بیشتر سرد میشم خوشمم نمیاد بیاد سمتم  

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

ببین حرفا ک از یاد ادم نمیره ما تو دعوا بهم توهین نمیکنیم فقط بحث میکنیم ولی اگه هر کدوممون اشتباه کرده باشیم میریم از دل هم درمیاریم، بیشتر شوهرم از دلم دروورده چون کینه ای نیست

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین حرفا ک از یاد ادم نمیره ما تو دعوا بهم توهین نمیکنیم فقط بحث میکنیم ولی اگه هر کدوممون اشتباه ک ...

ولی ما قشنگ توهین میکنیم اول من چیزی نمیگفتم الان مثه خودش هرچی میگه میشنوه 

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
ولی ما قشنگ توهین میکنیم اول من چیزی نمیگفتم الان مثه خودش هرچی میگه میشنوه

اره دیگه وقتی شوهرت توهین میکنه تو نمیتونی بشینی نگاشکنی، مثل مادرشوهرم اولاش همش بهم توهین میکرد منم بار اخری باهاش مث خودش رفتار کردم هر فشی داد ده برابر خورد 

ولی مال شما بحث زندگیتونه بیا باهاش حرف بزن ک تو دعوا توهین نکنه فقط بحث همون دعواتون باشه ن چیز دیگ ای

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

هعی فراموش که نمیشه هیچ وقت میشه یه آه تو سینه ما معمولا هیج وقت قهر نمیکنیم که دور بشیم یکیمون بیاد تسلیم شه حرف میزنیم ولی من خیلی سرد رفتارمیکنم ولی سرد که ناراحت رفتارمیکنم ولی هیچ وقت یادم نمیره حالا نامزدم یکم محبت میکنع سعی میکنه از دلم در بیاره ولی من هیچ وقت یادم نمیره همشون تبدیل شدن به گریه همین دیشب بخاطر ی امتحان که ۴۰ دیقه کشید بنویسم گفت سندرم داوی خنگی چیزی هستی رو نکردی گفت میمونا جلوشون هزار تا ورق میندازن تو دو دیقه دسته بندی میکنن تو قد اونام نیستی خیلی خنگی ضعیفی من ضعیف کوشم ضعیف باشی پست میزنم ولی اون نمیدونه من دخترم نه ی مرد بزرگ رفت گرفت خوابیدبا اینکه کل روز منتظرش مونده بودم بیاد حرف بزنیم اومد اونطوری رید بهم گرفت خوابید گفت فردا وقت شد حرف میزنیم تا خود صب گریه کردم الانم که سر کاره منم خیلی سردم پیام اینا داده ولی خیلی ناراحت و سرد رفتار کردم 

زاده صبر 🌘