2777
2789
عنوان

کارمندای دولتی میشه بیاین

99 بازدید | 13 پست

میگم تو شرکت های دولتی دیگه رییس و مدیر نمیتونن گیر بدن دیگه درسته ؟ 

دوستم تو شرکت خصوصی کار میکنه 

من هنوز سرکار نمیرم ولی حس میکنم دولتی دیگه چون همه استخدام دولت هستن کسی نمیتونه رییس بازی در بیاره 

بعد دوستم که رفته سرکار تازه دانشجو هست و اینا 

میگفت بعضب وقتا باهاش بد رفتاری میکنن مثلا لوازمشو جمع میکرده بره بعد تایم کاری و میگفته من میتونم برم ؟ 

بعد مدیرش گفته وقتی وسایلتو جمع کردی میپرسی ؟ 

یا مثلا سر مرخصی خیلی گیر میدن و یک هفته پشت هم مرخصی نمیدن 

دیگه چیزای اینطوری 

یا حتی واسه بیرون رفتن از محل کار که بخواد بره داروخانه باید اجازه بگیره 

من گفتم بشین بخون واسه سازمان دولتی که قبول بشی بنظرم خیلی بهتره 

راهنمایی درستی کردم ؟؟؟ یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی فک می‌کنی دولتی ی هفته راحت مرخصی میدن؟😁🦥

نمیدونم من فکر میکردم جای خصوصی هم باید بده خب ادم میخواد بره مسافرت مرخصی میخواد دیگه 

نمیدونم شایدم من تجربه کار ندارم خوش خیالم 

نمیدن یعنی ؟

واسه دولتی هم همینه ولی امنیت شغلی داره کسی نمیتونه بیرونش کنه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
نمیدونم من فکر میکردم جای خصوصی هم باید بده خب ادم میخواد بره مسافرت مرخصی میخواد دیگه نمیدونم شایدم ...

دلت خوشه یه ماهه شوهرم میخواد مرخصی بگیره بریم مسافرت هی بهش میگن نیرو نیست که بزاریم جات بشین سرجات

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
نمیدونم من فکر میکردم جای خصوصی هم باید بده خب ادم میخواد بره مسافرت مرخصی میخواد دیگه نمیدونم شایدم ...

دولتی هم همونه فقط می‌دونی که هستی همین 

وگرنه یک هفته مرخصی خواب و خیاله👀

مگه اینکه خودت رئیس و بالا دست باشی 

یا اینکه سالی ی بار باشه 

یا اینکه با تعطیلات بچسبونی به هم 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

دلت خوشه یه ماهه شوهرم میخواد مرخصی بگیره بریم مسافرت هی بهش میگن نیرو نیست که بزاریم جات بشین سرجات

دقیقا منم اونجاش برام جالب بود🦥👀

یک هفته مرخصی 🤧

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!