آهوی_گریزپا مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 171 عنوان بهم ریختگی پریود ب 35 بازدید | 4 پست من هر ماه اول ماه پریود میشدم این ماه هم مثل قبل بود و تموم شد ولی دیروز دوباره با فاصله ۱۸ روز پریود شدم دلیلش چیه؟ دیروز | 11:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39756 برودکتردلایل مختلفی داره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
آهوی_گریزپا مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 171 برودکتردلایل مختلفی داره دلایل کلی چی میتونه باشه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39756 دلایل کلی چی میتونه باشه لانه گزینی .بهم ریختگی هورمون هاخودمم همین مشکلودارم نوبت گرفتم واسه دکترم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤