2777
2789
عنوان

طلسم پیدا کردم بسوزونم یا بندازم توی آب

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجب سوزوندن از رباتم پرسیدم 

• آزاد شدن انرژی منفی: وقتی طلسم رو می‌سوزونی، ممکنه انرژی یا نیرویی که داخل اون طلسم هست به صورت ناگهانی آزاد بشه و به خودت یا اطرافیانت آسیب بزنه.
  • عدم از بین رفتن کامل طلسم: بعضی‌ها معتقدن که سوزوندن باعث از بین رفتن فیزیکی طلسم می‌شه ولی نیروی اون ممکنه همچنان باقی بمونه یا حتی قوی‌تر بشه.
  • روش‌های سنتی و درست‌تر: معمولاً برای باطل کردن طلسم‌ها از روش‌های خاصی مثل دعا، وردخوانی، آب نمک، یا انجام مراسم خاص استفاده می‌شه که به آرامی و با کنترل انرژی منفی رو از بین می‌برن.

آدمی را یک سخن ویران کند.           

بچه ها اگر کسی رو می شناسید که بلد باشه باطل کنه بهم بگید من پول ندارم برم پیش دعانویس آب روان هم دورم نیست والا جوب های آب هم خشک شده 

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش
اون دینش مگه اسلامه آخه که جواب بده😐این دعاها یوقت شاید اسم الله باشه ..میدونی سوزوندش چقد گناهه

عزیزم ربطی به دین نداره هوش مصنوعی هس درمورد همه چیز اطلاعات داره شما برو اصلا یه سوال دینی بپرس ازش

بعدشم بحث ماهم همینه که نباید سوزوند

آدمی را یک سخن ویران کند.           

راجب سوزوندن از رباتم پرسیدم آزاد شدن انرژی منفی: وقتی طلسم رو می‌سوزونی، ممکنه انرژی یا نیرویی که د ...

مبشه بپرسی چجوری خودم باطل کنم

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش
اون دینش مگه اسلامه آخه که جواب بده😐این دعاها یوقت شاید اسم الله باشه ..میدونی سوزوندش چقد گناهه

هر طلسمی که اسلامی نیست عروسکه دعا نیست که

شاید با کتابای مسیحی نوشته شده یا اصلا کسی که دین نداره

یا از شیطان کمک گرفتن 

بعد چت جی پی تی هوش مصنوعیه طبق هر دینی توصیه میده که البته خودم اعتقادی ندارم

قیافه منی که اونشب موهامو پشت بوم زدم موها تلپورت کردن😂

پ کار توعه.. 

پایینش رنگ شده بود. 

تهشو پیچونده بودن به سنگ. 😂😂

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

عزیزم ربطی به دین نداره هوش مصنوعی هس درمورد همه چیز اطلاعات داره شما برو اصلا یه سوال دینی بپرس ازش ...

بارها استفاده کردم ولی جواب قطعی نداده تو بعضی موارد مخصوصا که مربوط به دین باشه

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

تاپیکشم کردم ببین فقط عکسشو گرفتم بچه ترسیدم گوشیم جنی شه.. پاکش کردم.. دو روزه تو سایت همش دعواس..گ ...

یاخداا

ببین ممکنه طلسمم نباشه ولی نمیدونم برگهایم ریخت شاید یکی انداخته بترسونه