2777
2789
عنوان

الان طلا بخریم خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 60 پست
😂😂😂😂😂😂😂😂انشالله بیاد پایین باز بخری

فدات🥲😭😭😂

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایین نمیاد

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

خب ایشالله خدا بهت بده.‌یعنی چی ندارم؟ ایشالله ارزونترشم میشه و بهترین هاشو می‌خری.

مرسی عزیزم ایشالله

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

پایین نمیاد

همه که دارن میگن میاد

صبر کنین،کف طلا 7/500 هست.تو یکی از تایپیکا تحلیلشو گفتم

یعنی چی؟

یعنی میاد روی ۷ و نیم؟؟

خدایااا ۱۰ گرم خریدم یعنی چقدر ضرر میکنم؟😭

همه که دارن میگن میاد

هروقت پایین اومد و یه هفته ثابت پایین موند بیا ب من فحش بده🤝🏻

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

منم حدود۷گرم🤣برا استفاده خریدی؟اگه قصد فروش نداری اصلاااا نگران نباشطلا تا اخر سال ۱۲ ۱۳تومنه😖

نه والا بیشتر واسه اینکه پولم الکی خرج نشه خریدم

اصلا از طلا خوشم نمیادددد اصلاااا

هروقت پایین اومد و یه هفته ثابت پایین موند بیا ب من فحش بده🤝🏻

دور از جونت عزیزم

ایشالله که نیاد🥲

اخه میگن ایران میخواد توافق کنه همه چی میاد پایین واسه اونم اعصابم خرد شده