2777
2789
عنوان

خانما برگردید عقب شوهر میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست ندارم برگردم عقب

به فرض که در گذشته تصمیم اشتباهی گرفته باشم باز برگردم همون شرایط هست و همون تصمیم 

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

تو رو خدا صبر کن .مجردی پادشاهیه. لذت ببر متاهل که شدی دبگه برگشتن به عقب و جبران محاله

اره خونه پدرم ب شدت آرامش دارم و راحتم اصلا کاری باهام ندارن و ب شدت حمایتگرن

اره خونه پدرم ب شدت آرامش دارم و راحتم اصلا کاری باهام ندارن و ب شدت حمایتگرن

به نطرم صبر کن تا خونه هم بخری

شرایط عالی داری میتونی صبر کنی تا یه نفر آس و تاپ اتنخاب کنی .خوشبخت  بشی دختر عاقل و زرنگ

عزیزم کاری ب تصمیم من و بقیه نداشته باش ....اول از همه اینکه مطمئن شو بخاطر شرایطت پا پیش نذاشته و ادم درستی هست و کنارش عشق و ارامش را تجربه میکنی یا نه....

حتما حتما ۱۰جلسه حتی بیشتر مشاوره های قبل ازدواج را برو ...

هدف هات را روی کاغذ بنویس و از من ب تو نصیحت با پسری ازدواج کن ک بهت ارزش بده و بهتر از خودت باشه و عجله هم نکن 

ببین عزیزم اینجا آدمهای متفاوتی هستن ک تجربه های مختلفی داشتن اونی ک از زندگیش راضیه میگه اره اونی هم ک ناراضی میگه ن.باید شرایط خودتو نگاه کنی ببینی طرف چقدر فهم وو شعور داره خودت چقدر درک داری 

من خودمو بخام بگم اره اازدواج میکردم