2777
2789

سلام ممنون که به تاپیکم اومدین   

بچه ها من پارسال کنکور دادم  مامایی و پرستاری قبول شدم چون علاقم به مامایی بود اونو انتخاب کردم .الان ترم دو هستم. متاسفانه هر کیو میبینم دم از بیکاری ماماها و وضعیت کاری بدشون میگه و ترغیبم میکنن به اینکه برگردم و پرستاری بخونم بین دو راهی بدی گیر کردم .کسی از اشناهاتون هس که مامایی خونده باشه یا خودتون؟ ممنون میشم راهنماییم کنین

مامان دوستم خونده ولی فک کنم تو شهرای بزرگ بازار کارش خوب باشه....

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم تو علوم پزشکیه میگه بازار کار برای پرستاری خیلی خوبه ولی علاقه خیلی مهمتره به نظرم

بعله عزیزم برای پرستاری که واقعا بازار کار هس. میشه از همسرت بپرسی برای ماماییی در چه حده؟ امیدی هس؟

من تبریز هستم عزیزم. ایشون الان کار میکنن؟

عاره ولی خب قدیمینالبته هنوزم شیفت شب میرن بستگی به علاقت داره مامایی پیشرفت نداره چون آخرش جراحی ها رو فقط متخصص انجام میده البته من اطلاعاتم ناقصه چرا نمیری تو بیمارستانا از پرستارا و ماماها بپرسی؟

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
عاره ولی خب قدیمینالبته هنوزم شیفت شب میرن بستگی به علاقت داره مامایی پیشرفت نداره چون آخرش جراحی ها ...

از اونا پرسیدم. میخواستم از بچه های اینجا هم نظر خواهی کنم.ممنون عزیزم

یه خانمی خونده بیمارسیتان دولتیه،ماهی پنج شش حقوقشه مامایی،البته دانشگاه دولتی تهران بود. 

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 
مامایی میتونی برای خودت مطب بزنی دیگه؟! اگه پرستاری بخوای باید تغییر رشته بدی یا کلا از اول کنکو ...

عزیزم مطب به صرفه نیس چون در حقیقت هیچکس دکتر زنان رو ول نمیکنه بیاد مطب ماما. من میخواستم بدونم شرایط برای مامای همراه شدن چطوره