2777
2789
عنوان

خانومای باتجربه درسقط یه لحظه میاین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر سخت...من بعد چهارسال باردار شدم..خیلی میترسم...الان نی نی داری؟

اره دوتا. نترس بسپار به خدا

من‌میگم اون بچه ام قسمت نیود بیاد تو دنیا

وگرنه اونطور نمیشد

الانم دوتا دختر دارم اون پسر بود

جمله ای برای بیان حالم ندارم
تاتوموقعیت کسی نبودی قضاوتش نکن... الان هیشکی منتظراومدن این بچه نبود.. نمیخواستم بچم باعث دردسر د ...

من خودم دوتا سقط ناخواسته داشتم و کلی درد کشیدم...

قضاوتت نمیکنم ولی حرفم اینه شما که میدونستی اوضاع خانواده ها اینه باید بیشتر مراقب بودین تا گناه کشتن یه طفل  به گردنتون نمی افتاد...اون کوچولو به خواسته خودش به وجود نیومده بوده شما و همسرتون در قبال کاری که کرده بودین و اون کوچولو مسئول بودین.حرف بقیه باد هواست ...مهم نظر خودت و همسرت بوده.کاش به خاطر ترس از حرف دیگران این کار و نمیکردی عزیزم.

به هر جهت از من ناراحت نباش نظر خودم و گفتم.

لطفا ریپلایم نکن،دوست ندارم دوتامون ناراحت شیم❤

مهربون میشه لطفا واسه سلامتی خانواده ام و نی نی تو راهیم یه صلوات مهمونم کنی❤❤مرسی فداااات😍😍خدا جونم شکرت که حکمتت با خواسته دلم یکی شد😍❤❤وهو الرحم الراحمین❤❤
ای داد بیداد😓😓 چقدوحشتناک..امان ازین دکترای بی مسولیت

شرایط خانوادتو قشنگ میتونم درک کنم...منم بودم جرات نگه داشتن نداشتم...ولی ما تو نامزذی اصلا حق نداشتیم تنها باشیم...یعنی با ماشین هم خواهرشوهرم سرجهازیم بود...حالم از عقدم بهم میخوره...کلا تو زندگی از فامیل شانس نیوردم!

حتما یه سونو برو خیالت راحت شه چیزی خدای نکرده نمونده باشه...

با قرص سقط کردی؟تو خونه؟

شرایط خانوادتو قشنگ میتونم درک کنم...منم بودم جرات نگه داشتن نداشتم...ولی ما تو نامزذی اصلا حق نداشت ...

مرسی که بین اینهمه سرزنش درکم میکنی😔

آره توخونه مادرشوهرم بودم...کنارشوهرم تنها..

دردی کشیدم که حدنداره😢

خانومامنم دوسال پیش سقط عمدی کردم به خاطرشرایط مالی همسرم دوماه قبل فهمیدم کیست دارم ۶سانت گفتن باداروحل میش که یه ماه قبل ترکیدو یه تخمدانموهمراهش درآوردن یه پسردارم ولی دلم یه بچه هم میخواددکترمیگه بایه تخمدانم زندگیت عادیه ولی من دلم آروم نیس خیلی غصه دارم واس سقطم توروبه خدانکنین 

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت