mohies80 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 303 عنوان خانواده شما چطورین 55 بازدید | 6 پست هیچوقت پشتم نبودن مخصوصا مادرمرفیقامو ک میبینم مادراشون رفیقشونن خیلی دلم میگیرهمن کاری نمیکنم ولی همیشه سرکوفتم میزنه امروز | 03:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohies80 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 303 منم همینم.هرگز فرزند محبوب نبودم فرزند محبوب ک هیچ فکر کن من قبلن توی ی جمعهایی بودم فهمیدم دخترای توش دخترای خوبی نیستن فاصله گرفتم. سرکوفتم میزنه میگه ری دن تو زندگی کردنت دوسپسرت نمیزاره هیجا بری:))))
سمایا عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 222 فرزند محبوب ک هیچ فکر کن من قبلن توی ی جمعهایی بودم فهمیدم دخترای توش دخترای خوبی نیستن فاصله گرفتم. ... می فهممت منم خیلی توسط خانوادم اذیت شدم.تا مدت ها بهشون احساس خشم داشتمالان که دیگه سنی ازم گذشته دیگه واقعا برام مهم نیستهمه چیو گذاشتم پشت سرامیدوارم تو هم به این مرحله برسی
mohies80 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 303 منم اصلا پشتم نبودن ولی شوهرم پشتمه خداروشکر کاش منم ایندم همین باشه.بعید میدونم…ی روزی ی ادمی و خاستم انقد جلوش کوچیکم کردن چون فقط خواستمش زنگ زدن ب مادرش ما عروسی نمیگیریم بیاین ببرینش
mohies80 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 303 می فهممت منم خیلی توسط خانوادم اذیت شدم.تا مدت ها بهشون احساس خشم داشتمالان که دیگه سنی ازم گذشته دی ... امیدوارم❤️