کاکتوس_۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 462 عنوان خانمایی که تجربه دارین بیاییین 95 بازدید | 8 پست چجوری به طرف بگیم که رابطمون اگه جدی هست باید خانواده ها در جریان باشن .من اهل رابطه دوسه روزه نیستم که ببینم طرف چند چندهبیاین مظراتونو بگین ببینیم نتیجه چی میشه دیروز | 03:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_شمالی2 عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 2353 باید واضح بگی. هدفت از رابطمون چیه؟ اونوقت هدفشو میگه چه زیبا گفت بروسلی: آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد.
رهاااااابانو عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 276 اگه میبینی پسر خوبیه خیلی رک بهش بگو من هدفم ازدواجه اگه میخوای باهام باشی زودتر خانواده هارو در جریان بذاریم که بیشتر آشنا شیمولی جوری ام نگو که انگار خودتو کوچیک کردی، اصرار و اینا نباشه فقط حرفتو بزن ببین چی میگه
کاکتوس_۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 462 اگه میبینی پسر خوبیه خیلی رک بهش بگو من هدفم ازدواجه اگه میخوای باهام باشی زودتر خانواده هارو در جری ... همینطور بگم فک نمیکنه خیلی هولم؟
کاکتوس_۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 462 باید واضح بگی. هدفت از رابطمون چیه؟ اونوقت هدفشو میگه بگم هدف از رابژه چیه یا واضح بگم من رابطه های موقتی رو نمیپسندم و نمیخوام اگه جدی هستی خانواداه هارو در جریان بزاریمیا اینطور فک میکنه من خیلی هولم و عجول؟؟
رهاااااابانو عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 276 همینطور بگم فک نمیکنه خیلی هولم؟ بگو من هدفم از رابطه ازدواجهاز رابطه های دو سه روزه خوشم نمیاداگه منو دوس داری با خانوادم صحبت کن و اینطوری باهم آشنا شیم
دختر_شمالی2 عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 2353 بگم هدف از رابژه چیه یا واضح بگم من رابطه های موقتی رو نمیپسندم و نمیخوام اگه جدی هستی خانواداه هار ... نه نباید اینجوری بپری وسط بگی طرف فرار میکنهاول محترمانه بپرس بگو تو هدفت از رابطه چیه. توپ رو بنداز توی زمین اون و بزار اون اول بحث رو باز کنه حرف بزنهاونوقت طبق جواب اون توهم جواب بده چه زیبا گفت بروسلی: آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد.