2777
2789

دیوار رنگ نداره و کثیفه، خونه کوچیکه، روی در جای شکستی هست، وسیله ها کهنه و داغون

برای خواهرم میخواد خواستگار بیاد خیلی خجالت میشه میگه اصلا نمیخوام ازدواج کنم روم نمیشه

من هم خجالت میکشم تو مجلس بشینم وقتی خواستگار بیاد براش یا بخواد مهمون بیاد 

خواستگار بیاد خونه ما رو ببینه فرار میکنه

نمیدونم چیکار کنیم تجربه مشابه داشتید؟

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضع خاستگار خوبع؟

نه خیلی ولی خونه ما آبرو بره 

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙
نمیشه یکم بهش برسینفرش اینا رو بشورین یه دستی بکشینیا رنگ بیارین خودتون رنگ کنید

پول نیست برای این کارها حیاط هم نداریم فرش بشوریم

حالا فرش رو میشه یه جور شست

رنگ خیلی گرونه

خب یعنی خواستگار از سطح مالی شما بی خبر عزیزم ؟

بنظرم نیاز نیست استرس الکی بگیرید اون آدم اگه انتخاب اش وضعیت خونه است بهتر بره 

بنگاهی نیست که بیاد خونه ببینه 

جاریم خواستگاری رو انداخت خونه برادرش گفت خونمون کوچیکه همه مهمونا جا نمیشن

اسی این پیشنهاد خوبیه

حالا اگرم اوکی بود

کم کم درست میکنید خونه رو

رنگ زدنش اینارو خودتونم میشه یه کاری بکنید

🔴 اول بیرون قرار بذارن

حالت رسمی به خودش نگیره

اصلا ببینه خوشش میاد!!!

اگر خوشش اومد اشنایی بیشتر بذارن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خب یعنی خواستگار از سطح مالی شما بی خبر عزیزم ؟بنظرم نیاز نیست استرس الکی بگیرید اون آدم اگه انتخاب ...

وضع مالی پدرم متوسطه ولی خسیسه التماسش کردیم خونه رو رنگ نمیکنه

وضع مالی پدرم متوسطه ولی خسیسه التماسش کردیم خونه رو رنگ نمیکنه

ببین عزیز من بهتر نقش بازی نکنید خودتون باشید در مراسم خواستگاری چون مطمئن باش اگه قرار باشه این ازدواج صورت بگیره هر حرکت اضافی به ضرر خانواده شما 

خیلی ها دیدم در خونه لوکس خفن اما ادای معاشرت و مهمان داری بلد نیستن 

یا خونتونو سرو سامون بدید یا بندازید خونه کس دیگه

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂