2777
2789
عنوان

گوشیم چرا شارژ نمیشه

103 بازدید | 15 پست

خانما گوشیم چند وقتیه بصورت شانسی گاهی میزنم شارژ ، شارژ میکنه،  گاهی میزنم شارژ نمیکنه 

مشکل از کابل شارژرم نیست ۱۰۰درصد چون امتحان کردم با شارژر دیگه 

بنطرتون مشکل از کجاست 

گوشیم سامسونگ a14هست

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه هیچوقت نزارید گوشیتون ۱۰۰ درصد شارژ بشه به ۱۰۰ نرسیده باید بکشی بیرون،، بعد اینکه میگی مشک ...

نه از اونم نیست امتحان کردم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
همونی نیستی گفته بودی پنجشنبه عروسیته 😻😊💃💃💃💃🏃‍♀️ شککک نکن از باطری هستش. یوقت الکل نرنی به گو ...

چرا چرا خودمم 😂

باید چیکار کنم ینی 

بندازم بره گوشمیو

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
چرا چرا خودمم 😂باید چیکار کنم ینی بندازم بره گوشمیو

عروسی گرفتی یا تو عقدی. برم تاپیکاتو بخووونم آخراشووو😁 نخیییییرم من گفتم بندازی بره؟😫 باید بری موبایل فروشی اونا یه دستگاه آمپر دارن واسه باطریه، میرنن به باطری و متوجه میشن که چیه اشکالش( البته ۵۰ درصد هم میتونه از سوکتش باشه، ببینم وقتی میذاری شارژ شده یهو از ۱۰ درصد مثلا یهویی تو چند دقیقه بشه ۹۰ درصد حالا یا ۱۰۰ درصد؟  یا شده یهویی ۱۰۰ درصد باشه یا کمتر بهویی بعد چند دقیقه بشه ۱۰ درصد؟ اینو کامل بگو جوابشو 

عروسی گرفتی یا تو عقدی. برم تاپیکاتو بخووونم آخراشووو😁 نخیییییرم من گفتم بندازی بره؟😫 باید بری موب ...

عروسیم بود پنج شنبه هفته قبل 

نه اصلاااا چنین چیزی که گفتی نشده 

فقط شارژ نمیکنا

به زمانبندی خدا شک نکن❤️