2777
2789

اگه شرایط باشه چرا که نه بعدم بچه نباید لای پر قو باشه باید یکم سختی هم بکشه تا بتونه مفهوم تلاش برای بهتر شدن رو درک کنه نه همش لقمه آماده بذارن دهنش

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شرایط باشه چرا که نه بعدم بچه نباید لای پر قو باشه باید یکم سختی هم بکشه تا بتونه مفهوم تلاش برا ...

عزیزم مثل زمان قدیم نیس که بچه ها قانع باشن. من دوست ندارم دخترم چیزی از دوستاش ببینه اینم دلش بخواد نخرم براش 

ولمون کن 

اینجور فکر میکنن من بچه میخوام اما باردار نمیشم.من واقعا نمیخوام اسم بچه میاد کهیر میزنم سر دخترم خی ...

عزیزم به نظر من شما خیلی عاقلی

و من واقعا لذت میبرم همچین مادرهای فهمیده ای رو میبینم

اینجور فکر میکنن من بچه میخوام اما باردار نمیشم.من واقعا نمیخوام اسم بچه میاد کهیر میزنم سر دخترم خی ...

خب فک بکنن انقدر بهشون اهمیت نده 

ادمایی هستن ک تا حرف کم میارن میگن چرا ازدواج نمیکنی 

خاستگار نداری 

کنکور قبول نشدی 

زن نگرفتی 

کی عروسی میگیری 

کی بچه میاری 

کی بچه دوم میاری 

وووووو .... 

فقط میخوان یچیزی گفته باشن چون حرف دیگه ای ندارن وگرنه چیزی تو دلشون نیست پس مهم نباشه برات 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

امروز یه بنده خدا بهم پیام داده بود التماس میکرد میگفت بچه م کفش نداره،داره گریه میکنه

دلم میخواست خفه ش کنم.بچه شو کلا ۸ساله اینجوری بزرگ کرده ،با گرسنگی و التماس.

بچه دومم آورده،خودش خواسته 

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بله مثلا لوازم تحریر نخرن براشتا بفهمه قرار نیست همیشه امکانات داشته باشه🤣

این خانم میگه پول میاد دستم میخرم قرار نیست ما همه چیز از بهترین نوعش رو داشته باشیم اگه یه روزی خدای نکرده ورشکست شدیم بچمون افسرده بشه یا بلایی سر خودش بیاره .شما دعوت میکنی به بچه دار نشدن من نه .نظر هردو محترمه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم